facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Pipe Stabroek

La Pipe Stabroek

Info

ONLINE RESERVATIES VIA ONZE WEBSITE www.lapipe.be

Kerstvakantie van 24/12/2017 t/m 30/12/2017

Geschiedenis

www.lapipe.be

Label

Zaalverantwoordelijke: Nathalie Weeremans
Chef: Olivier Van Camp

Ontbijt en lunch op zondag uitsluitend op reservatie vanaf 10p



"BesteLangs deze weg wilde ik jullie meedelen dat Restaurant La pipe vanaf heden gesloten is. We danken jullie voor het vertrouwen van de afgelopen jaren.Met vriendelijke groetRestaurant La Pipe"
Adres: Hoogeind 108, 2940 Stabroek (België)
Telefoonnummer: 037735848
eb.epipal@ofni
Stad: Stabroek
Route: Hoogeind 108
Postcode: 2940



op zoek naar gerelateerd: la pipe stabroek openingsuren, bolle en co stabroek, de neus stabroek menu, picolo stabroek, restaurant stabroek, ontbijt stabroek, la pipe antwerpen, horeca stabroek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Brasserie Wouter Brasserie Wouter 121 meter Heerlijk gegeten met zijn vieren. Sharing dinner.
Recensies
Leuk adresje met een vriendelijke en persoonlijke bediening. Verzorgde smaakvolle gerechten perfect op smaak gebracht. De Chef kent zijn vak. Ook zeker wat betreft de wijnen op de kaart. Kortom zeker een aanrader.
Lekker gegeten! Zeer goede ontvangst en bediening
Je gaat naar binnen wetende dat je iets goeds te wachten staat. Wat je niet verwachtte is dat het ... uitstekend was ! Als je mond een culinair avontuur aankan. Wees er zeker van dat je verwend gaat worden. Elke smaak is gedetailleerd met perfectie. Als u van gastronomie en eten houdt, zult u verwend worden. Verwend... op een zeer goede manier. Absoluut een aanrader ! Ook de bediening! Bravo aan de chef Olivier !
Zéér onvriendelijke bediening, zowel chef als oudere ober kunnen niet om met feedback. Eten was oké maar slechte service doet dat teniet. Ons gaan ze hier niet meer zien! Een echte afrader!
Heel lekker eten, vriendelijke bediening.
Na een zeer vermoeiende dag belande ik hier per toeval. Ik bestelde gebakken ganzenlever een steak tartaar en als dessert een sabayon. Heb alles met zeer veel smaak opgegeten. Heb genoten van de eerste tot de laatste hap. Een aanrader, ik kom hier zeker nog terug.
Goede & vlotte bediening , veel parkeerplaats. gezellig terras achteraan ...aanrader !!
Van brasserie overgeschakeld naar restaurant en zeer geslaagd!! Verse ingrediënten waarmee chef Olivier prima gerechtjes tovert en topservice!! Zeer leuk zo'n eetgelegenheid te hebben in onze directe omgeving Zeker niet ons laatste bezoek!!!
Heerlijk verfijnd eten, prima bediening, aanrader!
Het eten en de bediening waren dik inorde,vriendelijk personeel en het eten was lekker
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid