facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Pineta

Adres: Kortrijksesteenweg 56, 9830 Sint-Martens-Latem
Telefoonnummer: 09 282 64 00
Stad: Sint-Martens-Latem
Route: Kortrijksesteenweg 56
Postcode: 9830


Recensies
Deze middag gaan eten bij la pineta. Het onthaal was vriendelijk maar hierbij stopte het . We hadden alle drie een aperitief ... 10 euro voor een spumante was zeer goed doorgerekend. Ook kregen we geen brood op tafel waarschijnlijk omdat we geen wijn genomen hadden dus geen wijn is geen brood . We bestelden twee pasta’s en een pizza. De pizza zag er goed uit maar de pasta’s waren smaakloos en bovendien zeer weinig voor toch wel een stevig prijsje. Omdat we nog honger hadden besloten we een dessert te nemen die normaal was maar niets speciaal ook qua presentatie niet. De afrekening van de prijzige rekening gebeurde zeer koel. Eenmaal thuis gekomen is mijn man naar de bakkerij geweest om een belegd broodje. Niet voor herhaling vatbaar.
Een uur moeten wachten op ons eten enkel pizza's en pasta, en we waren een van de eerste tafels die bestelden, dus een raadsel waarom het zo lang duurde. Toen het eten kwam, waren ze nog 2 mensen vergeten die dan nog een kwartier hebben moeten wachten. Zulke dingen vergeet je snel als het eten lekker is, maar dat was jammer genoeg niet het geval. Pizza's waren ondermaats, pasta was aanvaardbaar maar zeker niet meer dan dat. Trouwens, €11 voor een aperol spritz is ook wel goed doorgerekend
Na zeer lange tijd nog eens binnengestapt bij La Pineta. Slecht idee. Redelijk druk, koele ontvangst. We bestelden een aperitief, tweemaal pasta met zeevruchten en een penne arrabiata en alvast een fles water voor bij het eten. De arrabiata was flauw vlgs onze dochter. Geen pancetta erin, wat toch hoort in dergelijke saus, wel artisjokken, die in een arrabiata niet thuishoren, en in schijfjes gesneden olijven en platgekookte kerstomaatjes. De zeevruchtenpasta was smaakloos, tomatenbasis zonder kruiden. Het gevraagde water kwam niet, uiteindelijk na verzoek, samen met een mandje brood ook zelf moeten vragen botweg op tafel gezet. Ik proef van mijn dochter haar arrabiata en stel vast dat dit enkel een basis tomaat was passata. We geven dit door aan een serveerster Nathalie, de enige vriendelijke waarop ze zucht.... Wellicht de zoveelste klacht die dag. We krijgen een gratis dessert aangeboden. Profiteroles zijn niet home-made en bij navraag naar de moelleux blijkt dit geen aanrader te zijn. Crème brulée niet beschikbaar. Uiteindelijk 2x dame blanche met lauwe chocoladesaus en een tiramisu. We krijgen te horen van de tafel naast ons dit ook hun maaltijd een desillusie was. Na onze rekening te hebben betaald krijgen we enkel van de oudste serveerster Nathalie excuses en een vriendelijke goeiedag. Tot ziens zegt ze, dat kunnen wij helaas niet zeggen....jammer om een ooit zo goeie zaak zo te zien wegkwijnen.
Lekker eten en correct geprijsd. Vriendelijke doch ietwat chaotische bediening. Het overigens wel lekkere flesje Chianti dat ik besteld had arriveerde pas halverwege mijn degustatie van het hoofdgerecht. Ik had het liever bij de aanvang van mijn maaltijd zien verschijnen...
Geen hartelijke ontvangst. Enkel de garcon was heel vriendelijk de eigenaar zelf was niet erg spraakzaam en er kon zelfs geen goeiedag van af. Hij bediende enkel de mannen dat viel echt op. Het eten viel goed mee voor mijn partner wat minder uitgekookte vis. Vlotte bediening. Tegenvaller wegens niet vriendelijk!
Lekker gegeten, aanvankelijk verliep bediening vlot, maar dan duurde het tijdje eer ze kwamen vragen als we dessert wensten, en dat liet ook tijdje op zich wachten. Jammer genoeg werd ook een fles water van 1l aangerekend ipv klein flesje.
Na 45 minuten wachten op het eten bleek dat we vergeten waren, dan verkeerd gerecht geserveerd, zeer slechte organisatie. Café glacé te laat geserveerd waardoor het ijs reeds gesmolten was. Wel lekkere pizza en gezellige sfeer.
Patron bekeek ons niet eens, 2 dames, niet vriendelijk omdat we hier niet gekend zijn? Valt op dat vast clienteel op een andere manier worden ontvangen. Pasta met zeevruchten, moest erop kauwen, koffie zelf moeten vragen..... niet voor herahaling
Restaurant met de Italiaanse keuken van La Mama. Eenvoud siert. Mooie en vooral lekkere schotels in aangename omgeving met een vlotte vriendelijke bediening. In de zomer is de tuin een pluspunt, in de winter de gezellige open haard die gebruikt wordt om je vlees te grillen. Toppie.
Gezellige informele sfeer. Hebben gegeten op terras achteraan, is zeer rustig. Eten is lekker, sommige drank wat duurder.
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar La Pineta met het openbaar vervoer


Sint-Martens-Latem Maenhoutstraat 60 meter
77
Sint-Martens-Latem Maenhoutstraat 60 meter
145
Sint-Martens-Latem Maenhoutstraat 180 meter
77
Sint-Martens-Latem Maenhoutstraat 180 meter
145
Sint-Martens-Latem Bunderweg 250 meter
145

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid