facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Petite Gatte

La Petite Gatte

Info

La Petite Gatte: un point de vente à l’accès facile et rapide, des produits naturels et locaux, un lieu de convivialité retrouvée au cœur du village ouvert de 10h à 13h et de 15h à 19h . Fermé le dimanche et lundi.

Adres: Rue de la Reffe, 20a, 4920 Sougné-Remouchamps, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0496/725922
Stad: Sougné-Remouchamps
Route: Rue de la Reffe, 20a
Postcode: 4920



op zoek naar gerelateerd: La Petite Gatte Remouchamps, La Petite Gatte Ferrières, Plateau apero aywaille, Panier gourmand Verviers
Recensies
Een super charmant winkeltje met lokale, lekkere en verse producten! Je kan ook iets eten en/of drinken. Heel vriendelijke bediening! Een echte aanrader!
Leuke winkel, heerlijke ijscoupes!
Zeer leuke kleine winkel met lokale specialiteiten. Het was bijzonder geweldig dat een paar tegenoverliggende tafels direct aan de oever van de rivier werden geserveerd. Daar kon je wat drinken en een hapje eten. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding!
Uitstekende buurtsupermarkt. Je vindt er bijna alles, lokale, snelle en prettige service. Speciale vermelding voor de winter en hun bereidingen van raclettebladen..!
Leuke plek, lokale producten, deze kruidenier is ook een afleverpunt voor Mondial Relais. Jammer dat de prijzen op kazen en vleeswaren niet worden weergegeven.
Altijd een traktatie! Ik begon met cadeauverpakkingen, daarna maakten we gebruik van het afhaalpunt van bpost en nu bestel ik daar regelmatig broodjes. Hoed!
Verse producten kortsluiting keuze en kwaliteit Zeer vriendelijk personeel Juichen
Leuke kleine winkel, super gastvrij. Ik raad de toast aan, heerlijk?
Warm en zeer vriendelijk welkom. Kwalitatieve streekproducten! We zullen terug komen!
Kortsluiting - biologische dochteronderneming - lokale producten - perfecte ontvangst
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid