facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Petite Charlotte

La Petite Charlotte

Info

Magasin de jouets, jeux de société, Livres pour enfants-ado,... un petit peu des trésors pour adultes aussi...
Une caverne d'Ali-baba...

Adres: rue de la libération, 50, 1440 Kasteelbrakel
Telefoonnummer: +3223909734
Stad: Braine-le-Château
Route: rue de la libération, 50
Postcode: 1440



op zoek naar gerelateerd: Magasin jouets
Recensies
Welkom en kwaliteit / prijs bovenaan, Charlotte adviseert echt heel goed. Het is altijd een geluksmoment om zijn winkel binnen te gaan. Ik raad ten zeerste aan.
Veel keuze en de verkoopsters altijd bereikbaar voor advies
Altijd goed advies en erg leuk, grote keuze aan bordspellen, manga en strips en speelgoed voor de allerkleinsten
Altijd heel erg goed advies
Kleine winkel om cadeau-ideeën te vinden voor kinderen en volwassenen, veel keuze en goed advies van de verkoopsters. Lokale handel, bevoorrecht ten voordele van een groot merk!
Ik hou van de sfeer van deze prachtige kleine/grote winkel. Ik ben altijd heel goed geadviseerd voor mijn aankopen en niets te zeggen over het Mondial Relais-punt. hartelijk bedankt
Veel keuze in deze kleine buurtwinkel. Speelspeelgoed voor alle leeftijden. Altijd super goed geadviseerd door de verkoopster die haar kraam goed kent.
Welkom bij de top, ruime keuze, gedegen advies
Leuke speelgoedwinkel. Zeer behulpzame verkoopster. Je vindt er alles, zelfs op het laatste moment voor de kerstinkopen!
Echt heel erg teleurgesteld over dit wereldrelaispunt 2 dagen dat ik mijn pakket probeer te hebben, 2 dagen kom ik voor een gesloten deur aan! Niet gewaarschuwd geen papier op de deur helemaal niet blij!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid