facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Perla d'Arte

La Perla d'Arte
Adres: Sprinkelestraat 25, 3690 Zutendaal, België
Telefoonnummer: 089 21 97 39
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Zutendaal
Route: Sprinkelestraat
Huisnummer: 25
Postcode: 3690


Openingstijden

maandag: 17:30–21:00
dinsdag: Gesloten
woensdag: Gesloten
donderdag: 17:30–21:00
vrijdag: 17:30–21:00
zaterdag: 17:30–21:00
zondag: 17:30–21:00

Recensies
Die jongens zijn top!! Het was mijn eerste keer dat ik daar ging eten maar het zal zéker niet de laatste keer zijn. En te denken dat het op amper 2km van mijn huis is. Blijf wie jullie zijn en blijf doen wat jullie doen. Een super ervaring betreft eten, drinken, ontvangst en de sfeer tijdens het eten. Tot zeer snel, ciao
Wauw wat een fantastisch restaurant. Al in geen tijden meer zo goed gegeten. Een heerlijke vegetarische pasta gehad. De smaken zaten super goed. De bediening verdiend een woordje apart want ze leggen je echt in de watten. Super vriendelijke en oprechte mensen met een heel groot hart voor hun zaak en klanten. De zelfgemaakte koekjes bij de koffie waren zalig! We komen zeker terug!
Wij bezochten de pizzeria en besloten de pizza's mee te nemen omdat de kinderen al moe waren. Super lieve mensen, heel vriendelijk en enthousiast, vlotte bediening en heel erg lekkere pizza's, voor onze neus ambachtelijk gemaakt en in de authentieke oven gebakken. Zalig!
Een heel gezellig zaakje waar je altijd goed eet!nPrijs kwaliteit top!!nVriendelijke bediening!!nHet plaatje klopt hier helemaal.
Wat hebben we hier heerlijk gegeten. De pizza's waren voorzien van een heerlijke tomatensaus, de lekkerste die ik ooit heb gehad. De pizza was gewoon goed in balans niet te veel of te weinig belegd. De eenvoud van de basis maakte de pizza overheerlijk. De bediening was erg vriendelijk en maakte en praatje met ons. Al met al wat een goede pizzaria hier kom ik zeker terug als ik in de buurt ben.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid