facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Patte

La Patte

Info

Textiles et Textiles BIO (Homme, Femme, Enfant, Bébé), Accessoires, Objets.



"Une nouvelle page Facebook a été créée : Le Mille-PattesPour des renseignements : 04/379.16.59 ou message Facebook."
Adres:
Stad: Oupeye


Recensies
U wilt leren schoenen van hoge kwaliteit vinden. De prijs is hoger dan in de grote winkelketens. Maar kwaliteit loont. De beheerder heeft altijd zeer goed advies. En vooral persoonlijk advies. We hebben niet allemaal dezelfde voeten! Voor het aantal jaren dat ik er heen ga. Altijd tevreden.
Altijd goed advies... Met kleintjes die niet goed praten, ben je nooit helemaal zeker bij het kiezen van je schoenen maat, wijdte.... Hier weten we dat we goed gekozen hebben. Dit is geruststellend en belangrijk voor onze kinderen!
Altijd vriendelijk, altijd goed advies, geen verkoopdrang en de selectie schoenen is van hoge kwaliteit! Elk paar van de loulou komt daar vandaan en we zijn niet van plan om te veranderen!
Zeer goed advies maar weinig keuzes
Eindelijk een top vakman om de voetjes van onze kinderen te verzorgen ! Ik ben altijd erg blij geweest met het advies van deze dame. Daarnaast dringt ze niet aan op verkoop en luistert ze naar de kleintjes. Ik raad deze winkel aan.
Zeer aardige manager, bekwaam en geduldig. Kwaliteit schoenen.
Hele fijne winkel en vooral een goed advies. Ik raad ten zeerste aan
Zoals altijd uitstekende gastvrijheid en service. Bedankt om er alles aan te doen om ons in de beste omstandigheden te ontvangen tot binnenkort!
de beheerder ontvangt je en geeft uitstekend advies en zet je niet aan tot kopen. ze gaat naar de essentie, zeer welkom
Goed advies. Een persoon die zijn vak kent. In één woord... Perfect. Adviseren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid