facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Patinoire - Tournai

La Patinoire - Tournai
Adres: Quai des Vicinaux 34, 7500 Tournai, België
Staat: Région Wallonne
District: Hainaut
Stad: Tournai
Route: Quai des Vicinaux
Huisnummer: 34
Postcode: 7500


Openingstijden

maandag: Gesloten
dinsdag: Gesloten
woensdag: 14:30–17:00
donderdag: Gesloten
vrijdag: Gesloten
zaterdag: 10:00–11:45, 14:30–17:00, 20:30–22:30
zondag: 10:00–12:00, 14:30–17:30

Recensies
Beetje oud maar verder een bere gezellige schaatsbaan.
Gaat die nog open?
Zeer mooie ijsbaan met prettige ontvangst, attente beheerders en zeer professioneel en zeer behulpzaam! Als je advies nodig hebt, vraag het ze dan gewoon! De prijs is grotendeels acceptabel nnHet ijs is erg schoon en glad, er zijn geen plassen zoals ik in sommige reviews lees en de staat van de ijsbaan is erg schoon! ijshygiëne en andere alles is schoon.nnIk raad de ijsbaan ten zeerste aan aan iedereen die zich daar wil wagen!nnIk kijk ernaar uit om terug te komen?
Onze dochter is vandaag begonnen met haar eerste skateles en ze vond het geweldig. Dank aan de juf en de andere leerlingen voor het waken en helpen van mijn lieverd nnEen jaar later bevestig ik mijn woorden. Ze gaat nog steeds met veel plezier naar haar les. Persoonlijk vind ik de toegangsprijs duur, jammer, voor 3 inschrijvingen vader, moeder en hun kind is het totaal €32,50...zonder de schaatsen... Uhhh het is niet voor alle beurzen en alle weekenden..
Erg teleurgesteld!! Een ondraaglijke geur! Het systeem om de schoenen uit te doen om de schaatsen te pakken is onaanvaardbaar, we kregen natte sokken voordat we zelfs maar de beroemde schaatsen konden aantrekken die niet allemaal nieuw zijn.nEerste en laatste keer voor ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid