facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Panza

Adres: Kapelstraat 11 , Opglabbeek 3660, BE
Telefoonnummer: 089 81 22 71
Stad: Opglabbeek
Route: Kapelstraat 11
Postcode: 3660



op zoek naar gerelateerd: Il Giardino Opglabbeek menu, Pizza as, Italiaans restaurant Oudsbergen, Peppe en Marcus, Kebap Efes, Traiteur Italiaans Gent, Efes Tongeren Menu, Pepe traiteur
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Recensies
Top!!! Lekker en gevulde pizza’s, zelf bereid, afgewerkt op jouw vraag/keuze. Best pizza’s!!Eten: 5/5
Lokaal, gezellige pizzeria. Alleen moet ze eens checken naar haar website, ik kom ergens heel anders uit. En aub doorgeven wanneer het gesloten is, al een aantal keer meegemaakt. Beetje vervelend.
Na 15 jaar een vaste klant te zijn geweest door verandering van job al twee jaar niet meer langs geweest. Tot gisteren dan. Volgens mij zijn ze nog lekkerder dan vroeger! Fijn je nog eens te hebben gezien!
Goed en lekker eten Tot kwaliteit Eten: 5/5
Een van beste pizzerias in Oudsbergen, zoniet de beste. Heel erg gezellig en informeel. Suze & Fabby koken lekker en het is er fijn om een glaasje wijn te drinken terwijl je op je pizza wacht. Best reserveren als je een tafeltje wenst.
Goeie pizza maar ge moet wel lang wachten dus tis beter als ge op voorand belt. Maja tis vrij logisch dat het lang duurt voor die pizzas te maken want die zijn oprecht goed.
Heel lekker Pizza een heel goed gevuld tot bediening
Lekker gegeten de borden zijn mooi gedreseerd en een vriendelijke bediening de moeite om nog eens te gaan
Fantastische pizza, zeer ruim belegd en aardige mensen.
Heel lekkere pizzas en charmante bediening. De Bolognese Special pizza is mijn persoonlijke favoriet.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid