facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La P'tite Patate

La P'tite Patate
Adres: 38 Place Albert Elisabeth, 7330 Saint-Ghislain
Telefoonnummer: 065460990
Stad: Saint-Ghislain
Route: 38 Place Albert Elisabeth
Postcode: 7330


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 22:00
Dinsdag: 11:00 - 14:00
Woensdag: 11:00 - 22:00
Donderdag: 11:00 - 22:00
Vrijdag: 11:00 - 22:30
Zaterdag: 11:00 - 22:30
Zondag: 17:30 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Boulangerie Saint-Ghislain
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Mister Patate Mister Patate 571 meter Knusse friterie. Erg lekkere vers gesneden friet. Vriendelijk personeel.
Recensies
Een ouderwetse frituur zonder poespas, alles is goed en het aanbod is genereus. Het zijn volgens mij verse sous vide frieten, alleen een beetje jammer dat het geen huisgemaakte frieten zijn. Het zou het verschil maken want dat doet niemand meer in de regio. Speciale vermelding voor de bezorgster die me een snack kwam brengen die ze was vergeten.
Op deze 15 augustus rond 22.00 uur... bestel ik een pitazakje, een klein frietje en een cola om mee te nemen. De manager vertelt me ​​dat ik op 9 kom. 5 € en dat omdat ik alleen met een kaart kon betalen. Hij stelt voor dat ik een flesje cola neem om aan het minimum van €10 per bancontact te komen. Ik kom uit op een totaal van 10,8€... Maar hij vergat mijn kleine frietjes. Als ik terugga, vraag ik om mijn kleine friet en stel ik een extra saus voor, waarom niet? Ik vraag me af of ik niet beroofd ben ... Hoe dan ook, ik ga niet meer terug!!! Goede wind Daarnaast waren er na mij 2 mensen die ondanks hun zogenaamde sluiting om 22.00 uur bestelden. En het lef is dat de manager niet eens attent is. Moe dat het iedereen overkomt, maar als ik vraag of je met een kaart kunt betalen, legt hij me zijn voorwaarden uit voor minimaal 10 euro, geen zorgen. Toen ik begon te bestellen, luisterde deze niet. Ik moest pocket pitta's twee keer herhalen om zijn aandacht te trekken, maar zo erg zelfs dat hij mijn kleine friet vergat, maar de klant ervan beschuldigde niet oplettend te zijn wanneer hij het commando ook niet herhaalde. Vanaf het begin zei ik woord voor woord: "Ik ga een pitazakje nemen, een klein frietje en een cola. Welke saus voor het zakje, zei hij tegen mij? Ik antwoord hem dat de Hawaïsaus zoet is? Ja ja, en nou, ik neem de Hawaii-saus, ik antwoord hem. Je krijgt 9,5 €, kun je een extra saus nemen? Ah of met een fles cola krijg je normaal 10 € voor de transcriptie. Gelukkig ben ik correct gebleven. Hierop zal ik er om mij heen over praten. Er zijn 2 andere veel meer respectvolle frietkraam naast de deur. We zijn allemaal moe. Ik ben net thuisgekomen van mijn werk op vakantie. Als klap op de vuurpijl vielen je friet en pitta tegen. Ik heb helaas de helft moeten weggooien. In ieder geval op dit mooie vervolg! Als de waarheid je pijn doet om je reputatie te redden, ga dan vooral uit van je schuld! Ik zag in je ogen dat je mijn woord of mijn mening op Google in twijfel trok... Veel succes!
Voor de aandacht die we niet hadden bij het terugbrengen van de bestelling al geen bedoeling aangezien we nog 1 uur moesten wachten en we niet eens naar je keken.
Bijna een uur wachten, geen zout op de friet, diepvriesbrood uit de winkel, ik zal toch zeker geen voet meer zetten, oh ja, kwaliteit, ik verhonger liever!!!!
De beste frituur van de regio? Ze vergeten vaak de kruiden op de friet, maar ze kunnen het ze niet kwalijk nemen. . .
3 uur wachten op een kleine bestelling... Bestelling geplaatst om 19.30 uur en aankomst om 22.30 uur.... het is jammer want we bestellen regelmatig.. gelukkig was het warm en goed... maar 15.00 uur voor een frietje, twee broden en twee kleine hapjes is echt te veel! Ik had liever gehad dat mijn bestelling werd geweigerd als we overweldigd zijn door werk en we elders hadden besteld in plaats van om 3 uur te wachten. . . zelfs in het restaurant worden we sneller bediend.
Altijd erg goed. Soms wat lang maar het is het waard. Leuke afwisseling op het menu
3 bestellingen online en online betaald.... helaas bestellingen geweigerd omdat geen reactie van hen! Geen gehoor aan de telefoon na bestellingsproblemen.... hij gaat, hij gaat... Of ik de operatie 5x of zelfs 20x wil herhalen... dat is aan mij! Parcontre mensen met weinig geld op de rekening om het bedrag direct van je rekening af te schrijven! Maar terugbetaling binnen 10 dagen... Bericht aan de P'tite Patate: Zeg dat je gesloten bent! Waar geen bezorging.... Niet serieus !
Zonder aarzeling al lang de beste frituur van het geheel
Echt van topklasse smaak en echt topservice, ze zijn vriendelijk en vinden altijd een oplossing als dat nodig is voor een onverwacht probleem ik raad aan We zijn echt blij met onze bestelling.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid