facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Moule Parquée

La Moule Parquée
Adres: Voie de l'Air Pur 279 , Beaufays 4052, BE
Telefoonnummer: 04 368 69 32
Stad: Beaufays
Route: Voie de l'Air Pur 279
Postcode: 4052


Recensies
Lekker en gezellig
Teleurstellend, menu geadverteerd op de website niet gerespecteerd, afgekort tot mosselen, balletjes en gerookte zalm. Goedaardige service, totaal gebrek aan professionaliteit. Er werd mij een dessert aangeboden toen het gerecht nog niet was geserveerd? Een lang haar in een kanonskogel hielp de situatie niet. Restaurant om te vermijden.
Ik heb dezelfde dag om 14.00 uur geboekt voor 19.00 uur via het mobiele telefoonnummer op de website. De man aan de telefoon bevestigde mijn reservering. 'S Avonds konden we niet aan tafel zitten omdat het restaurant vol was en onze reservering niet werd genoteerd. Grote teleurstelling met één minpuntje: we konden onze pannen mosselen meenemen om mee te nemen en we kregen een portie friet vergoed.
De eigenaar is veranderd, de keuze aan mallen is beperkter. Ze zijn goed zonder meer, de friet is echt slecht, wat vliegen om je te vergezellen tijdens de maaltijd. Het is niet meer wat het vroeger was.
Geweldig restaurant! Een ster minder voor een server die iets te benauwend is. Hoewel zijn goede humeur prettig is om naar te kijken, had ik niet het gevoel dat ik werd bediend door een professional maar door "een vriend" thuis.
Na een roadtrip van 3 dagen wilden we een echte Belgische "Moules Frites". De service is van een zeer hoog niveau. . . Ik raad deze plek ten zeerste aan als je in de regio bent.
De ballen en vooral de patat waren erg goed en het personeel was attent. De andere gerechten van de rest van de familie waren helaas niet zo succesvol.
Aangename ontvangst super aardige baas en zeer goed en stevig gegeten bedankt voor deze avond
Te grote vinger! Zeker slecht gecontroleerd, het was meer dan 5 * natuurlijk moest je lezen! Lucky's tafel om te testen.....en opnieuw lief te hebben.
Uitstekende maaltijd, uitstekende wijn en uitstekende service! Het aan te raden adres in Luik om mosselen te eten
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid