facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Maison des Chiens

La Maison des Chiens
Adres: Vogelenzangstraat 94, 3070 Kortenberg, België
Telefoonnummer: 0489 47 44 08
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Kortenberg
Route: Vogelenzangstraat
Huisnummer: 94
Postcode: 3070


Openingstijden

maandag: 10:00–00:00
dinsdag: 10:00–00:00
woensdag: 10:00–00:00
donderdag: 10:00–00:00
vrijdag: 10:00–00:00
zaterdag: 10:00–00:00
zondag: 10:00–00:00

Recensies
Buiten stond de zeer vriendelijk heer al op ons te wachten,nwas meteen een goede vriend van onze hond.nMooie kamer in een mooi huis.nDe hele nacht totale rust.
Na een warme ontvangst door de eigenaar, met wie we een paar gezellige en interessante babbels hadden, konden we zalig ontspannen in de jacuzzi. De zeer ruime duplex-kamer was voorzien van thee/koffie faciliteiten, handdoeken, wasgel en zo meer. Wifi en tv, een zetel, tafel en stoel waren aanwezig. Het bed was comfortabel, en de kamer stil. We hebben goed kunnen slapen! Ook de omgeving was de moeite waard. De trap naar deze tweede verdieping was bijzonder gemakkelijk te beklimmen door de relatieve lage maar wel brede treden. Gezien mijn beperkte mobiliteit speelde dit een belangrijke rol voor mij. Vanop die hoogte bieden de dakramen een mooi zicht over Kortenberg en het lokale groen.nnDe trap naar de jacuzzi en lavabo was wel stijl en iets minder stabiel, maar voor mij wel haalbaar.nnUiterlijk zou het huis in de eerste plaats misschien wat kunnen ontmoedigen, maar wees gerust, wat je aan deze prijs krijgt is verbluffend. Binnen is alles goed verzorgd. Dit is een aanrader!
Ik zou deze overnachtingsplek NOOIT aan iemand aanraden. Na een lange rit naar Kortenberg was er bij Maison Des Chiens niemand aanwezig. Na meermaals op de deur kloppen en telefonisch contact proberen te krijgen ben ik na 45 minuten gedesillusioneerd vertrokken en heb ik noodgedwongen gelogeerd in een ander hotel in de buurt. En de reservering bij Maison Des Chiens is wel in rekening gebracht, ondanks dat ik er dus geen van gebruik heb kunnen maken! Echt schandelijk. Over de mate van onderhoud aan het huis en de tuin maar te zwijgen..
Prachtige omgeving en prachtige mensen. Je voelt u thuis
Ik heb hier een geweldige ervaring gehad.nnAls je een hotelkamer wilt zoals een schone schoenendoos met een muntje op het kussen, ga dan ergens anders heen.nnAls u de kans krijgt om een ​​glas wijn te drinken met de eigenaar, laat deze dan niet liggen. Hij is een opmerkelijke persoonlijkheid en het zal zorgen voor een schitterende avond.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid