facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Maison Des Échecs

La Maison Des Échecs
"La Maison des Échecs est une boutique historique de jeux de stratégie à Bruxelles. Spécialiste des Échecs, vous y trouverez également des coffrets et accessoires de Bridge, Poker, Backgammon, GO, Rubik' cube, mais encore de nombreux jeux de sociétés pour les grands et petits."
Adres: 60 rue de Belle Vue , Brussel 1000, BE
Telefoonnummer: 02 649 39 97
Stad: Brussel
Route: 60 rue de Belle Vue
Postcode: 1000



op zoek naar gerelateerd: schaakhuis marchand, schaakwinkel belgie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arabesque Arabesque 3 km
Midi Games Midi Games 4 km Je kan beter 1 sterrenhotel boeken in Marokko en een betere kamer krijgen. Nog net ge...
De Banier De Banier 4 km Een hobbywinkel met een enorme keuze aan benodigdheden. Altijd vriendelijke en hulpza...
Avec Plaizier Avec Plaizier 4 km We vonden hier zeer leuke postkaartjes!
Games Workshop Games Workshop 4 km Sympathieke crew die je graag verder helpt. Het is er wel soms wat druk, want ze zijn...
Picard Picard 4 km Dure winkel, je vindt wel alles wat je nodig hebt
A&T Magic Shop A&T Magic Shop 4 km Magie et arts du spectacle en général.
Be Creative Be Creative 4 km Goede kwaliteit
Grand Place Models Grand Place Models 4 km maravilhosa, todo que eu precisava era muito bem atendido e há tudo nessa loja
Rarissime Rarissime 5 km Vertaald door Google Vreselijke ervaring. De eigenaar was uiterst onbeleefd en onwete...
Dédale Dédale 6 km Dédale (Bruxelles), ce sont deux boutiques (et un site web) spécialisées en jeux de s...
Recensies
Mooie winkel met schaakmateriaal sets, boeken, maar ook losse pionnen en borden alsook een klein collectie bordspellen en tarrotkaarten. Ik werd vriendelijk geholpen, maar helaas niet in het Nederlands Frans of Engels waren de opties.
Zeer mooie winkel!
Zeer mooie winkel. Specialist in schaken maar biedt ook een zeer mooie selectie puzzels en andere spellen aan.
Gebruikt labels om bepaalde gebrekkige aspecten van hun producten te verbergen. Helaas kun je dit pas realiseren als je de verpakking thuis opent... Aarzel niet om ook naar de prijs te vragen wanneer deze ontbreekt in de straal; over het algemeen is het een goede deal...
Uitstekende selectie schaaksets en andere bordspellen. De eigenaresse was uiterst vriendelijk en behulpzaam. Zeer aan te bevelen!
Zeer mooie winkel. Voor een cadeau-idee, om een ​​mooi object aan te bieden, kunt u goed advies krijgen om uw keuze te maken. Aanbevelen. Bedankt voor uw welkom.
Een plek om zonder aarzeling aan te bevelen! Zeer mooie winkel en zeer professionele verkoper! Een indrukwekkend schaakbereik en de kwaliteit is voorbeeldig. Veel advies Aanbevolen aankoop in deze winkel! Aarzel niet voor de Fransen!
Geconfronteerd met een zeer ruime keuze aan de meest recente werken, zonder de klassiekers te doorbreken, wordt de speler, ongeacht zijn niveau, niet gedwongen om te kopen, maar wordt hij geleid door objectief, geïnformeerd en zelfs persoonlijk advies. Ook de e-service is onberispelijk, snel en veilig: maximale traceerbaarheid van de zending gedurende het hele traject. Een vooraf betaald catalogusartikel bleek helaas niet leverbaar; de terugbetaling werd onmiddellijk gedaan, per kerende e-mail! Met opmerkelijke nauwgezetheid en reactievermogen. Tot slot een referentieadres, zonder voorbehoud aan te bevelen.
Zeer goed ontvangen met mijn dochter die schaken leert. Glimlachend, neemt de tijd om te adviseren en probeert ons niet het duurste te verkopen, maar wat het beste bij ons past. Erg aangenaam. Neem de tijd om dingen te laten zien, zonder ze per se aan ons te willen verkopen. Een echte adviseur, een goede handelaar. We zullen terugkomen.
Vertel me meer over mijn ervaring ?! Nou ... Altijd hetzelfde welkom dat wil zeggen zeer goed advies. Onberispelijke service. ook bij aankomst niet vrijwillig natuurlijk op het laatste moment, net voor sluitingstijd. En er is keuze in deze winkel ! Boeken, tijdschriften, schaakborden, stukken, ... zelfs de klassieke en nieuwste elektronische schaakborden, ... en niet alleen op het gebied van schaken... in feite alle bordspellen, puzzels duidelijk , ... "Ik kom zeker terug". Hier kunnen schakers alleen... zowel beginnende als ervaren: Wat een geluk!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid