facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Lorraine Bakery Group

La Lorraine Bakery Group

Info

La Lorraine Bakery Group

Geschiedenis

La Lorraine Bakery Group is a 100% Belgian family enterprise, active in the European bakery segment.

Adres: Elisabethlaan 143, 9400 Ninove
Telefoonnummer: +32 54 31 82 00
Stad: Ninove
Route: Elisabethlaan 143
Postcode: 9400



op zoek naar gerelateerd: La Lorraine jobs, La Lorraine studentenjob, La Lorraine Delhaize, La lorraine bakery group logo, La Lorraine login, La Lorraine vestigingen, La Lorraine geschiedenis, La Lorraine order
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bakkerij Bické Ninove Bakkerij Bické Ninove 964 meter Dé plaats voor de lekkerste mattentaart! Grote keuze in broden, koffiekoeken, belegde...
Recensies
Mijn naam is Delvo Raymonda.Wilde jullie bedanken voor het super lekker glutenvrij brood van Equiform wit brood dat jullie bakken.Vandaag voor de eerste gekocht en smaakt zeer goed en vers.Zal er zeker nog kopen en hoop dat jullie dat ook verder bakken.Ik ben een zeer tevreden klant.
Heel goede onderneming met een geweldig personeel. Het bedrijf houdt rekening met vanalles en zoekt altijd adequate oplossingen voor mogelijke problemen. Hun productie is altijd van de beste kwaliteit, hun brood en banket is vers en lekker. De administratie spendeert veel tijd aan activiteiten die buiten de werkuren plaatsnemen. Zowel sportieve als creatieve evenementen zijn goed onderbouwd en een plaats om de gemeenschap beter te leren kennen.
Hier wordt je warm onthaald voor een rondleiding in de bakkerij en nadien smullen van al dat lekkers. Heel hygienisch in de productiehal.
Slechte en ondermaatse kwaliteit, kopen massaal lokale bakkerijen op om nadien hun 'goedkope ingrediënten' te gebruiken. Geen aanrader - industrie bakkerij !!
Aardige mensen heel behulpzaam
Voor ons belangrijk: het lekkerste glutenvrij brood in de wijde omstreken. Dagvers op bestelling, en stukken beter dan de voorverpakte varianten bij andere bakkers als ze 't al verkopen!
Moderne slavery. Ze respecteren je hier echt niet dat was de slechste studenten job ooit! Het enige voordeel was dat je elke week betaald wordt. Maar de verantwoordelijke zijn echt onproffesioneel!
De plaats waar de geliefde sandwiches van Aldi en Delhaize vandaan komen, evenals tientallen soorten brood en gebak. Hier is ook veel werkgelegenheid.
Super interessant, Super hygiënisch fijne rondleiding met een zeer ervaren gids die het bedrijf door en door kent en tot slot een lekkere proeverij van verschillende producten ter plaatse gemaakt. Een aanrader! !!
Afgrijselijk. Kan ik nog onder nul?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid