facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Ligne Rouge

La Ligne Rouge

Info

I OUVERTURE LE LUNDI 15 MAI 2017 I

/ Lunch du midi
2 services 25 €
3 services 30 €

/ Menus
4 services 57 €
5 services 70 €



"Restaurant gastronomique"
Adres: Chaussée de Charleroi, 38, 1380 Plancenoit
Telefoonnummer: 32023850531
Stad: Plancenoit
Route: Chaussée de Charleroi, 38
Postcode: 1380



op zoek naar gerelateerd: L'Essentiel Temploux, Bistro Racine, Maison Marit
Recensies
Eten was lekker maar heb reeds beter gegeten in andere 1* restaurant s , veel vriendelijk personeel teveel zelf .. overdreven je zit nog niet neer en ze pouse al voor aperitief, je zegt dat je een Bongo bon hebt en je blijkt minderwaardig, web we vroegen kaart aperitief niet gekregen maar een ander tafel na ons zonder Bongo bon kreeg de kaart dan wel. Bongo Bkn werd ook voor de maaltijd reeds gescant alsof je niet kunt betalen ofzo..raar in ieder geval 1x geen 2.
Heel lekker en zeer vriendelijk De moeite waard
Een diner op zaterdagavond dat veelbelovend begon met wat amuse-bouches en vrij lekker voorgerecht en tussendoortjes. Ook het hoofdgerecht was op niveau. Echter de dienst was de ganse avond ondermaats voor een restaurant met een ster. Blijkbaar was er slechts één soort pilsbier Waterloo terwijl er op de kaart verschillende andere vermeld stonden. Navenant de avond vorderde werd de diens alsmaar slechter. De obers en de manager waren vrij koel. We moesten vragen naar ons dessert en ook regelmatig om wat wijn bij te schenken. Daarna werden we straal genegeerd. De ober ruimde de tafels op naast ons maar vertikte het om nog te vragen of we koffie of een digestief wilden. Na een twintigtal minuten hebben we dan van lieverlee de rekening gevraagd. We merkten dat de kaas werd aangerekend aan € 18 in plaats van € 12 zoals vermeld op de menukaart. We hebben er niet op gereageerd vermits we hier sowieso nooit meer terugkomen.
Zeer lekker gegeten! Bediening was top, vooral de sommelier was vriendelijk en professionele uitleg.
Over het algemeen teleurstellend: prettige service maar inhoud van de borden die niet voldoet aan de beloften. Een voorgerecht dat veel te zout is, en een gerecht dat niet goed in balans is met te zure kruiden die de smaak van het hoofdproduct verpletteren in plaats van versterken. De aangerekende prijzen zijn exorbitant in verhouding tot wat wordt aangeboden en zijn veel hoger dan in andere vergelijkbare gastronomische restaurants.
Voormalig sterrenrestaurant met een jonge chef in de keuken. Het eten is heerlijk, de service is goed, maar de kamer is erg luidruchtig. Het is echt ingewikkeld om een ​​zakelijk gesprek te voeren. Parkeren met parkeerservice.
erg leuke ervaring in een warme omgeving. Welkom, esthetische smaak van de gerechten, advies, alles is aanwezig Vegetarische menuopties: het menu kan worden aangepast voor mensen die geen vlees eten Parkeren: ruime parkeerplaats
Eerste en zeker niet laatste bezoek! Zeer mooie woning beloond met zijn eerste Ster ! Een aperitief op het terras met een prachtige zonsondergang! Een service met weinig zorg, eenvoudig en erg warm! Ontzettend lekkere gerechten met een koningsduif die in mijn geheugen gegrift zal blijven! Bedankt voor deze leuke tijd! Ik kan het alleen maar aanraden
Het was mijn allereerste restaurantervaring met een Michelin-ster. De smaak van elk bord was van topklasse. Ook de service was uitstekend. Warm welkom vanaf het begin aan de deur en duurde tot je het restaurant verliet. We hadden een zeer vriendelijke staf die Japans spreekt. Dat was een hele leuke verrassing voor mij en mijn man ook. Ik heb de woorden al verspreid onder mijn vrienden. Dit is de plek waar ik nog een keer terug wil gaan om nog een mooi diner te hebben.
Klassieke maar warme inrichting. Het terras biedt een adembenemend uitzicht over de velden en valleien. Zeer aardig, attent, glimlachend personeel. Maar hoe zit het met de gerechten! Magisch, sprankelend, verrassend, verbluffend. Eindelijk zouden er tal van bijvoeglijke naamwoorden zijn die kunnen worden gebruikt om de maaltijd te beschrijven. Het huwelijk van smaken, zout en zoet, koud en warm, land en zee, het is gewoon TOP. Laat u betoveren door de Lunch, het wordt de verrassing van de dag. Ik hield van !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid