facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Hacienda casa carmelo

La Hacienda casa carmelo

Info

ATENCION AL CLIENTE

Geschiedenis

AMAVILIDAD Y BUEN SERVISIO

Adres: Visserstraat 48, 8370 Blankenberge
Telefoonnummer: 050 41 04 00
Stad: Blankenberge
Route: Visserstraat 48
Postcode: 8370


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Hacienda La Hacienda 0 meter Bij binnenkomen warm ontvangen door de gastvrouw. Plaatsje gekozen gezellig in en hoe...
La Gitana La Gitana 207 meter Het eten was prima en zou eigenlijk 4 sterren verdiend hebben, maar het gaat om de he...
Tapas & Pinchos Tapas & Pinchos 217 meter
The Wood Lounge The Wood Lounge 613 meter Zeer vriendelijke uitbaatsers zeer goede cocktails je krijgt veel met vers fruit .pr...
Recensies
Bij binnenkomen warm ontvangen door de gastvrouw. Plaatsje gekozen gezellig in en hoekje. Flesje wijn besteld en de luxe Paella met Gamba's voor 2 pers. Terwijl we wachten op het eten even het interieur bekeken en dit was Spaans ingericht, misschien wat verouderd met de houten stoelen en wanden maar op één of andere manier paste dit perfect in het plaatje. De gastheer kwam ons de Paella uitscheppen met de grote glimlach op het gezicht. De Paella was zeker van goede kwaliteit al heb ik hem ooit in de zirkstaat in Antwerpen beter gegeten. Eerlijkheid gebied mij wel te zeggen dat men hier enkel Paella serveerde en dit tot in de puntjes was uitgewerkt. Maar hij was bij La Hacienda ook gewoon lekker hoor. Degustiefje nog genomen en even nagenoten van het eten en de vriendelijke bediening. Kortom super leuk restaurantje en als we nog eens in Blankenberge komen dan komen we zeker nog eens terug.
Telkens super lekker. Eten top. Prijs kwaliteit fantastisch. Vriendelijke bazen. Telkens precies thuiskomen. Echte aanrader.
Super lekker en zeer vriendelijke mensen ! Een echte aanrader
Heel lekker eten en prima bediening! Prijs/kwaliteit 5/5
Wat hebben we weer heerlijk gegeten en wat een bediening. Super restaurant
Super gezellig. Zeer lekker gegeten. Top sfeer. Ik zou het hier eigenlijk niet mogen bespreken zodat hier niet te veel mensen naartoe gaan. Echte aanrader. De bediening is authentiek en flamboyant. Waw
Zeer lekker gegeten. Ondanks dat we met een grote groep waren liep alles vlekkeloos. Zeer vlotte, vriendelijke en met Spaanse gastvrijheid bediend tijdens ons bezoek. De manier van het aanbieden van de paella en entrecote was zeer leuk. Ook de ruimte is zeer gezellig gemaakt wat uw verblijf hier nog aangenamer maakt! Een echte aanrader dus!
Gezellig restaurant. Leuke bediening en echt super lekker eten. Wij hadden zelf de Texas steak met een licht pittige saus en "Pollo canario". Dit betekent "Kip op een typische manier bereid van de canarische eilanden". Dit was een absolute topper! Als starter kregen we een klein bekertje kippensoep. Daarna het bestelde hoofdgerecht. Een lekker wijntje erbij! Onze bediening sprak Spaans maar begrijpt Nederlands en Frans. Wij spreken toevallig goed Spaans maar het was ook leuk om te zien en te horen hoe zij iedereen net zo enthousiast benaderd en welkom heet in het Spaans terwijl lang niet iedereen haar verstaat. Toch krijgt ze met handen en voeten alles uitgelegd en je voelt je er dan ook meer dan welkom. Het water loopt me nu alweer in de mond als ik eraan terugdenk! Absolute aanrader mensen!
De texas steak van mijn vriendin was geweldig nog nooit zo een lekkere steak gegeten! De paella was ook heel erg lekker en goed gevuld met zeevruchten En de ossobuco stoofvlees aan botvan mij smaakte super! Een echte aanrader dit restaurant!
Fantastisch lekker eten. Fijne en prettige sfeer. Aandacht voor de klanten. Warme en vriendelijke bediening. Niets is hen teveel zelf niet voor onze grote groep van 6. Lief voor de kinderen. Hier willen wij graag terugkomen! Top!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid