facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Guingette

Adres: Rue de l'Abbaye d'Aulne 5 , Leernes 6142, BE
Telefoonnummer: 071 56 04 32
Stad: Leernes
Route: Rue de l'Abbaye d'Aulne 5
Postcode: 6142



op zoek naar gerelateerd: la guinguette bruxelles, restaurant begijnhof brussel
Recensies
Topligging, eten was koud bij mijn partner. Het mijne was lekker. Voor die prijs mag het wel in orde zijn.
Na onze apero en voorgerecht gevraagd om even te wachten met hoofdgerecht. Na mijn teken kregen we ons eten, het was "koud en niet volledig doorbakken". Ik veronderstel wel als je warm wil eten, dat je eten dan ook warm is. Na dit gezegd te hebben kwam de reactie van :"ja, dat kan gebeuren"... "ça peut arrive".. Maar je geld was wel OK, als troost kregen we, aangeboden van het huis, een kleine degustief.. Zal toch daar niet meer terug gaan.
Lekker en veel gegeten. Vriendelijke oberEten: 5/5
Heel prettig restaurant met goed eten. Alleen vreselijke stoelen met een nare rugleuning zodat je half achterover hangt.
Eten was superlekker!!! Grote porties en doen flink hun best voor Nederlands te spreken.
Leuke, rustige plek. Vlotte bediening. Lekker eten.
Lekker eten en super bediening!
Eerlijk gezegd, niet slecht! Gelegen in het prachtige kader van de abdij van Aulne en tegenover een kleine sluis, verwelkomt de Guinguette u op zijn prachtige terras waar de geur van het houtvuur goed gegrild vlees aankondigt. En dat is precies waar we voor hadden gekozen. Goed vlees, niets over te zeggen. Aan de andere kant, iets minder betoverd door de gourmetkoffie, ook al was de presentatie netjes. Uiteindelijk vond ik de plek erg leuk. Heel mooi ook van binnen met warme kleuren. Aangenaam personeel.
Geweldige tijd in een warme en super goed ingerichte sfeer, de plaats is landelijk. De service is top, het personeel super vriendelijk en professioneel. De gerechten zijn mooi en zeer goed, de tophapjes met geperste jus d'orange en de kleine amuse is zeer aangenaam. De prijs is correct. We zullen zeker teruggaan
Favoriet voor de Guinguette! Het terras doet je reizen naar het zuiden, evenals de maaltijden. De servers hebben echt een goede sfeer neergezet. Geen klachten. Absoluut om te proberen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid