facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Grange de Victor

La Grange de Victor

Info

Gîte rural pour 18 à 20 personnes, wellness, 6 chambres, 6 salles de bains

Geschiedenis

Gîte rural pour 18 à 20 personnes, wellness, 6 chambres, 6 salles de bains

Adres: Rue du Pierroy 4, 6860 Léglise
Telefoonnummer: 063602706
Stad: Léglise
Route: Rue du Pierroy 4
Postcode: 6860


Recensies
Deze vakantiewoning gehuurd voor een weekend met kinderen en kleinkinderen. We werden er zeer vriendelijk onthaald en kregen een zeer ruim, prachtig, kraaknet, smaakvol ingericht vakantieverblijf ter beschikking. De website en de foto's stemmen volledig overeen met de werkelijkheid. La Grange de Victor beschikt ook over een moderne huisraad die zeer talrijk aanwezig is en bij aankomst zeer netjes geschikt ligt in de kasten en laden. Heb je een probleem, één telefoontje en je wordt dadelijk geholpen. In de onmiddellijke buurt van de woning starten verschillende leuke, pittige wandelingen. Deze vakantiewoning is in alle opzichten een echte aanrader; wij komen zeker nog terug!
We hebben een heel leuk verblijf gehad in het vakantiehuis, het is voor 12 personen + .. Alles is van hoge kwaliteit! 1 kinderbioscoop en een geweldige lounge voor volwassenen met grote lcd-tv's. De kamers hebben badkamers en toiletten. Jacuzzi, sauna, pool en voetbaltafel! Mooie keuken met al het gereedschap. Geen mogelijkheid om je elektrick auto te wisselen.. Al met al een heel erg leuk huis!!
Super mooi echt top en zeer schoon Super locatie naast het bos van Anlier Ik heb er spijt van!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid