facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Grande Muraille

"À votre service depuis 4 générations. Découvrez nos mets délicieux qui respectent la qualité et la fraîcheur de ses ingrédients."
Adres: Rue Nimy 27 , Bergen 7000, BE
Telefoonnummer: 065 33 72 48
Stad: Bergen
Route: Rue Nimy 27
Postcode: 7000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Délice Oriental Délice Oriental 431 meter Lekker eten en snel klaar, wel een beetje een onverzorgd oud zaakje en ze hebben geen...
Recensies
Leuk Chinees restaurant in de schaduw van de kerk van 'Saint-Elisabeth'. De ontvangst in de zaak is hartelijk en de huidige Covid-19 maatregelen worden duidelijk uitgelegd. Men let hier echt op de hygiënemaatregelen wat men alleen maar kan toejuichen! Het eten was lekker en voldoende. Aanraders zijn de menus voor twee personen aan heel schappelijke prijzen. Een puntje van verbetering zou hun bierkaart kunnen zijn. Zoals wel vaker in Chinese restaurants is deze bierkaart heel beperkt en nu niet bepaald met de beste bieren .. Desalniettemin is deze zaak een aanrader.
Supervriendelijke en gezellige medewerkers. Heerlijk gegeten! Klanten lopen met hen weg!Eten: 4/5
Heel lekker gegeten. Super lekker.
Heerlijk kitscherig chinees restaurant. Fonteintje met bruggetje in de hal, nep-zijden tafelkleed, de Mandarijnse James Last net iets te hard door de speakers en een prent van Kuifje in een Sjanghai riksja. Prachtig, zo hoort het! En heerlijke Peking eend en vriendelijke bediening, dat ook!
Heel lekker gegeten.Het personeel is heel erg vriendelijk en we kregen informatie over hoe je het best met stokjes eet. Het is zeker een aanrader voor iedereen die van Chinees houdt.
Heel klantgericht, heel netjes en vooral heel lekker! Een aanrader!
Heel mooi en eenvoudig Chinees restaurant tegelijk. We voelen ons daar heel goed. Een zeer aangenaam en warm welkom. Redelijk goed eten. Zeer betaalbare prijs.
Niets om over te klagen Vriendelijk personeel, de chef-kok en kok spreken Engels. Meubels zijn redelijk en mooi. Het eten was overvloedig, lekker en de prijzen zijn gerechtvaardigd. De eend was geweldig, het restaurant verdient zijn eerste plaats. Zou hier graag terugkomen, kan het zonder aarzeling aanbevelen.
Dit was veel beter Aziatisch eten dan ik ooit in de Verenigde Staten heb gehad... Dat zou kunnen zijn omdat ik in AZ woon, maar deze plek was absoluut geweldig!
We gingen naar dit restaurant om ons 1-jarig jubileum te vieren. Echt geweldig, we hebben van begin tot einde goed gegeten. We werden goed ontvangen en het personeel is top. We zullen terug komen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid