facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Grande Bleue - Restaurant - Houffalize

La Grande Bleue - Restaurant - Houffalize

Info

Restaurant - Grillades

Spécialités Grecques et Méditerranéennes



"Restaurant spécialisé dans la cuisine méditerranéenne, La Grande Bleue vous accueille à Houffalize pour vous faire voyager grâce à ses plats colorés et créatifs. Entrez dans notre brasserie familiale et offrez-vous un périple gustatif unique le temps d'un déjeuner. Découvrez les saveurs de l'Espagne, de l'Italie, de la Grèce, de la Tunisie, du Maroc et du sud de la France : un goût de vacances à votre porte ! Notre chef prépare des spécialités de chaque région et partage avec vous sa passion de la cuisine à travers des menus empreints de goûts et de tradition. Entre amis ou en famille, venez profiter du cadre charmant de notre restaurant au décor méditerranéen !"
Adres:
Telefoonnummer: +3261314320
Stad: Houffalize


Openingstijden

Maandag: 11:30 - 21:30
Dinsdag: 11:30 - 21:30
Woensdag: 11:30 - 21:30
Donderdag: 11:30 - 21:30
Vrijdag: 11:30 - 21:30
Zaterdag: 11:30 - 21:30
Zondag: 11:30 - 21:30


op zoek naar gerelateerd: La Grande Bleue Menu, Grieks restaurant Houffalize, Afhaal Houffalize, Hotel des Postes, Houffalize menu, Le Rallye, Houffalize, Lunch Houffalize, Bistronome Houffalize, Wibrin restaurant
Recensies
Supervriendelijk, superlekker. Genieten van de Griekse keuken. We komen zeker eens terug!Eten: 5/5
Wij reserveerden voor 5 personen op een zaterdagavond om 19u. Wij kwamen 5 minuutjes eerder aan en werden goed onthaald en begeleid naar de tafel. We kregen meteen de menukaart en aperitiefhapjes. Enkele minuten later kwam de vraag voor een aperitief. Vervolgens hebben wij 1 uur en 10 minuten moeten wachten voor we onze bestelling konden doorgeven. Wij namen alle 5 een menu en let op deze is wat duurder dan op de website. €42 voor de vis, vlees en mediterraanse menu, terwijl op de website €35 à €37 vermeld stond. Het brengen van het eten gebeurde ook niet samen, 1 persoon kreeg zijn voorgerecht 10 minuten later. We zijn pas aan ons hoofdgerecht begonnen om 21u15. We waren voor de 3 gerechten pas klaar om 22u30. De bediening was oké. Het eten was heel prijzig voor de kwaliteit dat we kregen. Mijn man nam een lamsbrochette die hij maar half heeft opgegeten omdat het te taai was. Een echte domper op ons weekend Houffalize. Ik zou dit niet aanraden aan anderen.
Super lekker eten, top bediening!Eten: 5/5
Super restaurant, heerlijke mediterraans oosterse gerechten. Goed bereid met verse ingrediënten. Vriendelijke bediening. Gemiddelde prijzen. Gratis parkeren in de directe omgeving. Sfeervol ingericht. Lamskoteletten, tajine met lam zijn aanraders.
Als verwelkoming kregen we feta, die erg zacht van smaak was. Samen met pepers, die aan de straffe kant waren. Het Mediterraans 3-gangenmenu werd ingezet met een groot voorgerecht. Dit stilde al meteen mijn grote honger. De tajine met kip die daar op volgde was bloedheet. Maar wel best lekker. Aangezien er keuze was uit 2 desserten, maar er al eentje op was kregen we een selectie van nagerechtjes. Dik OK.
Erg vriendelijke bediening, mooi en gezellig interieur,lekker eten,de keuken kan nog niet altijd volgen waardoor je soms lang moet wachten. Dit is de tweede keer dat we komen en het gaat al veel vlotter.Hier komen we zeker terug.
Op de deur staat er geopend op dinsdag van 17u30 tot 22u. Woensdag sluitingsdag. Het is nu 18u en wij staan voor gesloten deuren. Op het internet staat er dinsdag gesloten en woensdag open van 17u40 tot 22u. Bedrog. Daar sta je dan als hongerige toerist met amper iets anders in de buurt open.
Top bediening, zeer lekker eten. Leike sfeer aanrader. Wij komen terug
Heerlijk eten, gezellige sfeer en service, mooie locatie en goede dranken. Ronduit top.
Heel vriendelijke bediening Nederlands en Frans. Het eten is heerlijk en eerlijke prijs! Parkeren is makkelijk in de straten van Houffalize.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid