facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Gourmandine

La Gourmandine
"Nous sommes artisans glacier depuis bientôt 25 ans. Nos valeurs sont "qualité" et "générosité". Nous favorisons au maximum le naturel et le local.Nos horaires d'ouverture sont assez variables n'hésitez pas à nous contacter via nos réseaux sociaux pour les connaître :D"
Adres: Rue Jean de Boheme 7 , Durbuy 6940, BE
Telefoonnummer: 0478 55 16 80
Stad: Durbuy
Route: Rue Jean de Boheme 7
Postcode: 6940


Recensies
Super vriendelijke bediening, très sympathiek! En overheerlijke ijsjes en wafels. Ik ga er zeker 3 a 4 keer per week langs. Ze kunnen me een vaste klant noemen. Een fan van het lekkerste ijs van Durbuy!
Vanmiddag na eerst een bezoek te hebben gebracht aan het domain van Logne een ijsje/wafel wezen halen in Durbuy bij deze zaak. De man achter de bar probeerde ons in het Nederlands te helpen maar het ging wat beter in het Engels. Ik had een grote ijshoorn met 2 bollen ijs en slagroom genomen. Mijn vrouw en de kinderen hadden een Luikse wafel genomen met een grote bol ijs en slagroom. Het was zo veel dat ze alle drie de wafel niet opkregen : Het ijs was super lekker en zeer fris van smaak,ook de slagroom was lekker.Vandaar de 5 sterren en ook op een leuke locatie gevestigd.
Lekker ijs, veel keuze van specialere smaken. Helaas voor mijn zus die lactose intolerant is maar keuze uit 3 sorbets. Er zou meer keuze moeten kunnen zijn voor vegans/ lactose intolerantie deze tijden.
€ 2.80 1 bol € 4.80 2 bollen €6 3 bollen. Je krijgt mooie grote bollen voor deze prijs en kwaliteit vonden wij erg goed. Leuke dames achter het ijs.
Glaces délicieuses et grandes porties, normale prijs. Tres bon-service. Je raadt aan. Heerlijk ijs en grote porties, normale prijs. Zeer goede service. Ik raad aan.
Super lekker ijs en veel keuze! Heel aardig personeel, absolute aanrader
Een mooi adres in het historische centrum van Durbuy waar u wafels, pannenkoeken en ijsjes kunt proeven waarvan de smaken gevarieerd en soms verrassend zijn en waarvan de realisatie ambachtelijk is. Je wordt verwelkomd met een glimlach en het zorgt ervoor dat je terug wilt gaan als je in de regio bent.
Grote selectie, ze hebben zelfs Lupulus Belgisch bier smaak. Beveel sesamsmaak aan!
We hadden echt een geweldige ervaring. We namen 3 - 4 verschillende smaken ijs, hun pistachenoten en vanille waren echt goed en we kwijlden erover. Het personeel was erg gul en vriendelijk. De winkel was klein, maar onderschat het niet. Het heeft veel geweldige smaken binnenin. Dus zeker een must om te bezoeken als je de stad Durbuy verkent
Het ijs dat we gisteren aten was heerlijk, veel smaak en niet te zoet. Bovendien werden we in een goed humeur ontvangen, wat wil je nog meer?
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid