facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Gourmandine

La Gourmandine

Info

Un resto déco... Des bintjes farcies, une cuisine française une ambiance sympa etc..



"Au service de vos papilles depuis 20 ans !Une équipe familiale , un patron aux fourneaux et des plats de qualitéUne terrasse en été avec un jardin pour les enfants .Une possibilité de réaliser vos banquetsÀ très vite"
Adres: Chaussée de Bruxelles 171/B , Casteau 7061, BE
Telefoonnummer: 065 73 11 20
Stad: Casteau
Route: Chaussée de Bruxelles 171/B
Postcode: 7061


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Bouton D'or Bouton D'or 3 km Zonder reservatie mochten wij komen eten. Super lekkere menu mochten eten. Grote port...
Recensies
Een excellente keuken en een heel goede service. En voor een zeer correcte prijs. Met plezier een fooi gegeven. Een echte aanrader!
Vriendelijke bediening, super lekker eten in een landelijk gezellig kader.
Was gezellig,en aangenaam,proficiat
een aanrader
Ik hou van dit restaurant, het eten is goddelijk goed, de chef-kok is uitstekend, kwaliteitskeuken, verse producten De eigenaar is uitstekend en geeft goed advies. Prijzen zijn meer dan redelijk Ik raad dit restaurant aan
In het zeer aangename kader van een oude schuur, een nette en vriendelijke ontvangst. De kaart is, zonder al te uitgebreid te zijn, voldoende. De gerechten zijn voortreffelijk en zeer goed gepresenteerd. Een heel leuk adres.
Fijne avond met de familie, een gevarieerd menu ook al is het niet heel uitgebreid,... maar iedereen heeft zijn gading gevonden en de producten zijn vers. Een beetje lange tijd om de bestelling op te nemen en de voorgerechten te ontvangen om volledig en correct te zijn, we kwamen op een zaterdagavond aan na de meerderheid van de gasten. De dienst werd daarna echter met regelmaat gevolgd. We hebben gefeest. Voorgerecht, hoofdgerecht, dessert, elk 2 à 3 drankjes: € 70/pp. De sfeer is warm. Reserveren is verplicht, vooral in het weekend. Parkeren: Eigen parkeerplaats achter het restaurant
Aangename sfeer, warm onthaal, glimlach, het kleine woord dat je op je gemak stelt, de eigentijdse en zeer gewilde inrichting. En dan het eten, de gerechten, de smaak, de wijnkaart, de winnende aanbevelingen van de eigenaar en tot slot de gastronomische koffie. Wat een geweldige tijd heb ik hier doorgebracht met mijn vrienden. Er is echt niets om spijt van te hebben als je hier komt, alles is geweldig.
Een uitstekende tafel, een staf aan de top. 100% aanbevelenEten: 5/5
2e bezoek aan dit etablissement. Het eten is uitstekend, goede prijs-kwaliteitverhouding. De setting is mooi, maar het meubilair is oud. Er zijn echter enkele verbeteringen aan te brengen. Reservering voor 7 personen, Bij aankomst is de tafel niet gedekt, We krijgen de menuvoorstellen maar op de suggestiekaart moeten we wachten.... . We brengen een schaaltje rauwkost mee, we zeggen niet of het het bijgerecht is voor 2,3,4 personen of voor iedereen, hetzelfde als 1 schaaltje friet en kroketten... Wie eet wat.... op het moment van de desserts, de keuzes die gemaakt worden, nemen we de bestelling op en krijgen we te horen dat bepaalde desserts niet meer beschikbaar zijn... Alles is goed, maar ik denk dat de reputatie een beetje overschat is.... Het voelt alsof we iets missen... Parkeren: De parkeerplaats is te klein voor de capaciteit van het restaurant.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid