facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La gourmandice

La gourmandice

Info

Glacerie artisanale fabrication maison

Adres: Chaussée de Theux 90, 4802 Heusy, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 087/268457
rf.oohay@itsaramoibaf
Stad: Heusy
Route: Chaussée de Theux 90
Postcode: 4802



op zoek naar gerelateerd: Meilleur glacier Verviers, Glacerie ouverte Verviers, Glacier Ensival, La Gourmandise, Glacier Spa, Glacier mangombroux, Glacier ouvert à proximité, Glacier Eupen
Recensies
Heeel lekkere speculoos ijs!! Aanrader.
Lekker exotisch ijs
Altijd leuk om te komen genieten van een goede pannenkoek en/of een ijsje. De producten zijn van hoge kwaliteit en geserveerd met liefde voor het vak. De ontvangst is warm en persoonlijk.
Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding .. perfect, vooral de Rocher Coco
Zeer teleurgesteld in vergelijking met een paar jaar geleden. Veel minder keuze op de kaart om ter plekke te eten. De bediening doe je zelf alsof je afhaalt, je moet je bestelling doorgeven aan de balie en de kopjes worden geserveerd in kartonnen bakjes!
Goed ijs, interessante keuze, openhartige smaken. Jammer voor de service en de sfeer, de baas onaangenaam met het personeel en sommige klanten, op het terras, in plaats van haar toespraken te horen over haar manier van leidinggeven en over "jongeren die niet willen werken", hadden we liever een muzikale achtergrond maar de SABAM waarschijnlijk te duur. Geen keuze uit sneden en het ijs, hoewel erg goed, lijkt me zacht te veel lucht. Kan echt beter.
Erg prettig want door te veel mensen kan je daar binnen of buiten op een klein terrasje zitten met uitzicht van bovenaf, alleen een ster minder omdat je er twee keer heen gaat en de prullenbak op het terras vol staat Ten eerste doen we niet 't echt niet willen aanraken om ons vuil weg te gooien
Heerlijk ijs met een zeer ruime keuze aan verschillende smaken en een leuk terras!
Super goed ijs, waarschijnlijk het beste in de omgeving op dit moment. Betalen met bancontact mogelijk, wel zo prettig als de kinderen op het laatste moment claimen. Kleine flat, parkeren is niet altijd gemakkelijk in heusy, vooral op bepaalde tijden, maar het is het waard :
Sinds de opening van de Gourmannd'ice ben ik veroverd door het ijs, het personeel is super aardig. De oudere dame is SCHATTIG, de baas is ook super aardig. Ze herkennen hun trouwe klanten altijd en dat voelt goed. Ga door de deur, je wordt met open armen ontvangen en als bonus krijg je een lekker ijsje.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid