facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Gaviotta

"Heerlijk Italiaanse tafelen in een hoogstaand culinair restaurant."
Adres: Bondgenotenlaan 80, 3000 Leuven
Telefoonnummer: 016 22 54 93
Stad: Leuven
Route: Bondgenotenlaan 80
Postcode: 3000


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Scotch & Soda Scotch & Soda 165 meter
Carissima Carissima 243 meter Geweldige service , mooie artikelen en tiptop in orde ! Ik ben fan !
Tenue Préférée Tenue Préférée 708 meter Per toeval ontdekte ik deze winkel en eigenlijk maakte dat mijn dag helemaal goed! Ko...
Xandres - Hampton Bays Leuven Xandres - Hampton Bays Leuven 716 meter Vertaald door Google Een topverkoper Origineel Une vendeuse au top
BIZA'rt BIZA'rt 782 meter We reserveerden 3 dagen op voorhand voor een belangrijke match van de rode duivels. D...
Hippo Gold Hippo Gold 787 meter Leuke winkel met hippe kleren die betaalbaar zijn. Ik ben fan!
Karina vom Berge Karina vom Berge 796 meter Een geweldige ervaring, ik raad het iedereen aan! Karina neemt echt de tijd voor jou ...
Fassories Fassories 981 meter We are an online shop that sells all types of fashion accessories to go with your eve...
Wuvve Wuvve 3 km Art deserves to be appreciated. So appreciate yourself, ladies. Be who you want to b...
Recensies
Zeer slechte service! Met 2 kunnen ze geen 10 tafels aan. 20 minuten na het bestellen van ons menu kregen we het eten opgediend maar nog steeds geen drinken gekregen. Na dit gemeld te hebben vroegen ze wat we besteld hadden. Mensen die weggingen na te lang moeten wachten om nog maar een kaart te krijgen. Het geschreeuw van de keuken via een luidspreken die schel door de zaak weergalmt. Nog maar een schim van wat de zaak was bij aanvang. Mexicaanse specialiteiten als 1ste bladzijde in de kaart bij een Italiaans restaurant??? Neen hier zien ze ons niet meer terug, was tot voor corona periode nochthans een zaak die wel een meerwaarde had maar is deze volledig verloren.
Een echte afrader als je een horeca zaak uitbaat is de klant het belangrijkste en wil je dat ze met een goed gevoel vertrekken als de uitbater eerder aan haar eigen kassa denkt dan aan het brlang van de klant gaat u zaak niet ver komen het eten was zuur dus vroegen we of het mogelijk was om iets anders te krijgen en dat lukte niet maar we moesten het gerecht wel betalen SCHANDALIG!!
Een grote aanrader. Lekkerste pizza die ik tot nu toe in België heb gegeten. De zeevruchten waren vers en heerlijk. Bediening was top. Ik kom hier zeker terug!
Bestel hier GEEN Take Away. Ze aanvaarden je bestelling om 21u20 en annuleren zonder enige uitleg jouw bestelling om 22:00, zodat je nergens anders nog kunt bestellen. Volstrekt onbetrouwbaar, dus. Vermijden, deze plaats.
Te duur, slechte kwaliteit, meer dan een uur op je eten wachten. Slechte bediening, hangen aan de bar i.p.v. de klanten de bedienen. Tja, de toerist is een eenmalige bezoeker. Absoluut geen aanrader.Eten: 1/5
Overpriced eten voor matige kwaliteit, onvriendelijke bediening. Geen aanrader
Zeer traag en het wachten niet waard. Op het eten hebben we meer dan 1,5uur gewacht. Echter ligt de fout niet uitsluitend bij de keuken; ook het drinken liet lang op zich wachten en na de rekening te vragen, hebben we er 10 minuten op gewacht, alvorens ze binnen te gaan halen waar de barman onbewust toonde waar het misgaat: stroeve communicatie tussen de werknemers. De obers waren vriendelijk, maar wat onervaren en misten de nodige begeleiding. Het eten was ok, maar zeker niet de moeite om er zo lang op te moeten wachten.
Te zeer geprijsd. Eten was lekker en mooi gepresenteerd, maar 12 euro vragen voor startertje ??? Het hoofdgerecht was zeer lekker, maar ook hier worden prijzen gehanteerd als zouden ze een mooi resultaat behalen in de guide Gault & Millaud...en dan tenslotte 10 Euro voor een Dame Blanche. De witte huiswijn komt uit een karton dat gisteren potsierlijk uitgeknepen werd boven de toog in een wijnglas. Wij komen hier alvast niet meer binnen.
Je betaalt de hoofdprijs voor anderhalf uur wachten op een gefrituurde vis met rucola, een handje mie in plaats van spaghetti, verkeerde bestellingen en twee flessen water die nooit kwamen. Favola mag heel hard werken aan kwaliteit, gastvrijheid en een stuk zelfreflectie. Zo voer je geen restaurant. Leid je personeel op en voorkom dit soort blamages. Over het algemeen ben ik zeer positief in mijn recensies, maar zoiets heb ik nog nooit in mijn leven meegemaakt. Belachelijk.
Mooie tent en het eten lijkt er goed uit te zien. De mixed grill voor 2 personen van 60,- euro is een grote teleurstelling. Voornamelijk kip en wat spekreepjes beiden van matige kwaliteit. Met een klacht wordt vervolgens niets gedaan. Erg jammer.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid