facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Galoute

La Galoute
"Depuis 1995 La Galoute est un incontournable de Louvain-la-Neuve. D'abord Bistro les premières années, La Galoute s'est transformée en resto au fil du temps, tout en conservant son ancrage bistro avec une large de gamme de bières issues de micro-brasserie pour la plupart. En entrant c'est la décoration industrielle qui marque le visiteur, tôle ondulée pour garnir le bar, manomètres à profusion, tableau de commande issu d'usine des années 50, lampe à accordéon. Tous ces éléments vintage rendent la décoration intemporelle et unique. A la belle saison une double terrasse est déployée en plein cœur du piétonnier louvaniste.La cuisine est d'inspiration française, agrémentée de plats uniques et originaux, avec une carte qui suit les saisons"
Adres: Rue Rabelais 23 , Ottignies-Louvain-la-Neuve 1348, BE
Telefoonnummer: 010 45 13 81
Stad: Ottignies-Louvain-la-Neuve
Route: Rue Rabelais 23
Postcode: 1348


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Rabelais Le Rabelais 30 meter Comida é ótima mas o serviço deixa muito a desejar.
Le Cambridge Le Cambridge 95 meter 25 december, tafel voor 3 gereserveerd, met moeder van 86jaar. Stonden voor een geslo...
Vintage Bar Vintage Bar 106 meter Vertaald door Google Zeer mooie en gastvrije bar. Een ietwat "vintage" sfee...
Brasserie de l'Esplanade Brasserie de l'Esplanade 228 meter <span class="f5axBf"
Recensies
Lekker gegeten , alle gerechten waren super , vriendelijke bediening.
Gezellig terras en super lekker!Eten: 5/5
Nooit meer. We wilden daar een hapje bij de borrel maar ze hadden bijna niets, want de keuken was gesloten. De ober gaaf als suggestie tapenade en huisgemaakte humus met brood. Het smaakte echter nergens naar en kregen geen brood maar soepstengels en het was nog prijzig ook.
Verrassend interieur. Lekkere gerechten. Attente bediening. Aanvaardbare prijzen. Voetgangerszone.
Heerlijk gegeten.
Het eten dat we bestelden heeft misschien meer tijd gekost dan verwacht omdat de meeste stoelen bezet waren, maar het was geweldig, heerlijk en zo vers. Het brood voor mijn hamburger was vers gebakken en de frietjes waren krokant tot in hun ziel . De plaats was behoorlijk levendig. Het menu was in het Frans, maar een paar obers konden Engels spreken, dus we zijn erin geslaagd om iets te bestellen. Bar bevindt zich op de eerste verdieping. De keuken was superschoon.
5+ Ongelofelijk restaurant op alle niveaus kwaliteit / prijs, service, sfeer? We hebben heel goed gegeten. Met name de Italiaanse rundertartaar en de frietjes waren voortreffelijk Die avond was het erg druk maar we hadden aangegeven dat we haast hadden en ze gaven prioriteit aan de bereiding van onze gerechten, wat een geweldige service! Heel erg bedankt, we komen zeker terug!
Ik hou van de industriële en lichte sfeer van dit etablissement, het personeel is erg vriendelijk en onze biefstukken waren mals en heerlijk en deze friet?Eten: 5/5
Zeker waarde. Ik ga nu al 4 - 5 jaar regelmatig naar dit restaurant. We eten en drinken goed. Leuke plek ook om familie, vrienden en collega's mee te nemen. In de avond echter geen reservering mogelijk. Je moet gewoon een beetje geduld hebben en een aperitief nemen aan de bar. Ga ervoor! Je zult het daar geweldig naar je zin hebben!
Gezellig, altijd druk en super rumoerig, dus probeer van te voren te komen om plaats te nemen want reserveren is niet mogelijk. Er zijn vegetarische gerechten verkrijgbaar, en erg lekker, alles wordt vers voor je gekookt. Mogelijkheid om rode wijn per centimeter te bestellen u betaalt voor het aantal cm dat u heeft gedronken. En het is de officiële distributeur van het geweldige bier Paix Dieu, je moet het zeker eens proberen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid