facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La frite doree chapelle

La frite doree chapelle
Adres: Rue de gouy 70, 6160 Chapelle-lez-Herlaimont
Telefoonnummer: 064214913
Stad: Chapelle-lez-Herlaimont
Route: Rue de gouy 70
Postcode: 6160


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Restaurant les Arcades Restaurant les Arcades 110 meter Vertaald door Google Een adres om absoluut te bezoeken! Dit is een van mijn top 10 re...
Talè Talè 1 km Vertaald door Google Boerderij Origineel Fermé
Recensies
Krokante frietjes tot in de perfectie, het beste van het beste Ik had een gouden bord, fantastisch, de porties zijn enorm Slechts één ding, bijna een uur 20 om aan tafel te worden geserveerd. Ter verdediging was er een gekke wereld, maar het duurt nog lang... Blijkbaar is het aan te raden om te reserveren, vooral in het weekend als je een tafel wilt, zelfs 3 of 4 personen.. Zeer vriendelijk personeel Ik raad ten zeerste aan
Let op: de kaart is niet meer die van de aardappel. Mix tussen brasseriekeuken vol au vent, schnitzels, carbonnades... en snacks hamburgers, machinegeweren, friet.... Zeer vriendelijke bediening.
Geprobeerd op dinsdag 22 oktober 2019 en in de regio Chapelle-lez-Herlaimont, een die mij het meest bevredigt! Saus inbegrepen bij friet, friet is goed, driedubbele bicky-saus echt drievoudig en niet allemaal gemengd, normaal stokbrood en niet allemaal zacht... En het rantsoen klopt! Nog 30 seconden frites bakken en het was perfect! En dat allemaal met een geweldig team! Dankjewel!
Geweldig fastfood met veel keuzes. Schoon en met lage prijzen, ongetwijfeld een van de beste keuzes om onderweg of bij hen thuis iets te eten te pakken. Goede service met goede medewerkers. Aanbevolen om met vrienden of familie te gaan, in het weekend of op een doordeweekse dag.
Zeer vriendelijk personeel. Het eten is anders dan andere frituur omdat het een zeer breed scala aan keuzes en gerechten biedt die niet worden aangeboden in conventionele frituur.
Geweldig welkom en geweldige frietjes. De versheid en presentatie van de producten is top. Het etablissement is ook 5 sterren schoon en comfortabel. Ik zou dit etablissement zeker aanbevelen!
Vertrouwde en vrij gastvrije sfeer, de kwaliteit van de producten is op lokaal niveau. Jammer dat het niet mogelijk is om met creditcard of pinpas te betalen. Zonde.
Zeer goed eten, zeer vriendelijk personeel, we zullen terugkeren
Geweldig welkom, niets te zeggen, veel keuzes, goede voedselkwaliteit, geweldige prijskwaliteit, vriendelijk personeel, wat wil je nog meer
Zeker de beste frietkraam in Chapelle ... veruit! meer dan perfecte service en vriendelijkheid van het personeel. Democratische prijzen. Jammer dat ze geen creditcards accepteren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid