facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La FreCha

La FreCha

Info

Bij ons kunt u alles gedurende de ganse dag bestellen: ontbijt, warme gerechten, snacks, pannenkoeken, wafels, patisserie,... Ook gewoon voor een drankje bent u meer dan welkom!

Adres: Kapellestraat 34, 2630 Aartselaar
Telefoonnummer: 0471/81.12.25
Stad: Aartselaar
Route: Kapellestraat 34
Postcode: 2630


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Ontbijten Aartselaar, Bar Vela Aartselaar menu, Ontbijt Reet, Ontbijten Wilrijk, Lunch Aartselaar, Verrassingsbrood Aartselaar, Ontbijt Niel, Ontbijtmand aan huis Duffel
Recensies
Zeer duur voor wat het is. Ontbijtmand stelde niets voor. Met honger achtergebleven
Snoepers ontbijtmand besteld en zeer content! Vlotte en vriendelijke communicatie. Ontbijtmand zelf was zoals gepland geleverd en heel lekker! Toch wel een aanrader hier in de omgeving.
Paasontbijt besteld. Levering tussen 9u00-9u45. Om 11u30 nog niets geleverd. Niet bereikbaar via telefoon, geen communicatie over wanneer de levering er wel eventueel zou zijn. Absoluut GEEN AANRADER!
Zeer vriendelijke bediening. Top ontbijt. Voor mij persoonlijk ontbrak er alleen een beetje fruit. Voor de rest van alles voldoende! En heel schappelijk van prijs.
heel verzorgd en lekkere paasbrunch ,vriendelijke madam
De bazin stond er alleen voor en heeft ons heel goed geholpen. Zeer lekker ontbijt en alles is vers. Een aanrader in de regio
Niet zo gezellig maar toch redelijk duur.Maar wel heel lekker.
Gezellig tussendoortje. Geen hoogtepunt maar ook geen opmerkingen.
Zeer lekker, maar op het middaguur moet je enorm lang wachten als je de rekening vraagt. Wij hebben 26 minuten gewacht en na 3 keer dit te hebben gevraagd. Maar de jonge dame was enorm vriendelijk; dat heeft het wel goed gemaakt. Al bij al zeker en vast een aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid