facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La ferme du Maustitchi

La ferme du Maustitchi
Adres: Rue E. Depré, 1 , Leernes 6142, BE
Telefoonnummer: 071 52 26 46
Stad: Leernes
Route: Rue E. Depré, 1
Postcode: 6142


Openingstijden

Dinsdag: 09:00-18:00
Woensdag: 09:00-18:00
Donderdag: 09:00-18:00
Vrijdag: 09:00-18:00
Zaterdag: 09:00-18:00
Zondag: 09:00-12:30

Recensies
Gastvriendelijke mensen
Ik ga alleen dit jaar naar de Maustitchi-boerderij. Jammer dat ik deze plek niet eerder kende ... De groenten zijn top. Er is een breed scala aan producten beschikbaar. Het personeel lacht altijd wat de ervaring nog beter maakt. Ik raad de boerderij zonder enige terughoudendheid aan!
Authentieke biologische winkel niet alleen een "boerderij" zoals men zou denken De winkel is enorm groot en het is er erg gezellig winkelen, je vindt er alles van groenten tot vlees en kaas tot diverse chocolaatjes en zelfs kruiden! We betalen daar de prijs, maar eten zeker iets vers en biologisch. Het personeel is gastvrij en kent het product dat het goed verkoopt, het is een plezier om daarheen te gaan en ik zal zeker teruggaan!
Lokale en biologische producten, tegen onverslaanbare prijzen. Alles is heerlijk. Het team is charmant en zorgzaam. Een grote stap naar duurzamer voedsel. Ik raad het ten zeerste aan?
Een plek die ik ten zeerste aanbeveel! Zeer interessante prijzen voor biologische producten en je kan betalen met maaltijdcheques. Ook is er de mogelijkheid om vooraf een groente/fruitpakket te bestellen kijk op hun Facebookpagina en website. De producten van de boerderij zijn zeer gevarieerd: groenten, fruit, charcuterie, creamery, enz. Het is de moeite van het bekijken waard! Het personeel is super gastvrij, het is altijd een plezier om ze te zien.
Super, hele goede biologische producten en vooral veel keuze. Zeer goede prijs-kwaliteitverhouding
Seizoensproducten, herontdekte smaken, heerlijke kazen! Redelijke prijzen en hoe zit het met de vriendelijkheid en glimlach van het personeel, alles wordt gedaan om trouw te blijven aan de winkel, gefeliciteerd allemaal
Uitstekende boerderijproducten en biologische producten. Niet per se duurder dan supermarkten en de kwaliteit is honderd keer beter!
We doen daar regelmatig onze boodschappen voor onze groenten. Goed welkom.
We ontdekten deze plek in 2015, het is een unieke plek... Gepassioneerde en betrokken producenten, vriendelijk, altijd glimlachend. Het is een gezellige plek waar je tegen eerlijke prijzen verse lokale, seizoensgebonden, kwalitatieve en pesticidenvrije producten kunt vinden. Er is keuze, bijna alles is in bulk, dus we verminderen ook afval. Goed plan: fruit- en groentemanden, ideaal voor een week voor een gemiddeld gezin.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid