facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La ferme du Grand Enclos

La ferme du Grand Enclos

Info

Coopérative agricole groupant 6 agriculteurs. Production bio - oeufs, lait, formages et viande - vente uniquement en circuit court

Adres: Route des Mainis 3, 6840 Grandvoir, Luxembourg, Belgium
Telefoonnummer: 061/61.59.94
Stad: Grandvoir
Route: Route des Mainis 3
Postcode: 6840



op zoek naar gerelateerd: Le Grand Enclos facebook
Recensies
Geweldige boerderij waar je kunt zien dat de dieren goed worden verzorgd. Verse producten verkrijgbaar tegen eerlijke prijs. Sterk aanbevolen.
De beste kaas en de beste paté en ook de beste ham die ik ooit heb gekocht. Maar wat mij het meest interesseerde, is de zorg voor dieren. Koeien ademen gezondheid.
Super lokale lokale producten, Vleeswaren, harde en zachte kazen, verse kazen, fruityoghurts, melk, eieren. Deze boerderij is een essentiële plek voor liefhebbers van echte biologische smaken.
Super leuke boerderij en super coöperatie.
Pakketten vlees, goede producten. Een bekende plek voor mensen die graag gezonde en lekkere producten eten. Op een heel mooie plek en aardige mensen.
Liefhebbers, een ruim assortiment kazen, charcuterie,... En een heel gezellige plek. Kwaliteitsproducten werken volgens de regels van de kunst...
Zeer leuke ervaring. Buiten kantooruren, helaas om de producten te proeven of te kopen. Zal terug moeten komen. Het zal een genoegen zijn.
Heel leuk huis! Als u op zoek bent naar kwaliteitsproducten, aarzel dan niet om de deur van de winkel te komen duwen!
Verse kaas, eieren en een vriendelijk team voor deze plek om met het gezin te bezoeken. Ga ervoor!
Prachtige boerderij, kwaliteitsproducten, warm welkom!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid