facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La ferme du Champré

La ferme du Champré

Info

Accueil d'écoles
Magasin à la ferme
Marché de Noël
Anniversaire à la ferme

Geschiedenis

Déjà la 4ème génération d’agriculteur !

L’exploitation continue son évolution grâce aux idées nouvelles que nous apportons depuis prés de 15 ans que nous l’occupons.

Au départ d’une ferme plus « traditionnelle » nous avons décidé, en plus de la vente directe, de partager notre passion avec les enfants venus d’écoles diverses.

Nous sommes fiers de notre métier et impatients de vous le faire découvrir !

A très bientôt !

Adres: rue du Champré 415, 7370 Boussu
Telefoonnummer: 065654373
Stad: Boussu
Route: rue du Champré 415
Postcode: 7370


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Ferme du Champré pension canine, Stage à la ferme Mons, Stage ferme pédagogique, Ferme du Joli Pré, Ferme pédagogique Liège, Ferme du Parc anniversaire, Ferme pédagogique Wallonie, Ferme du Champ du Loup
Recensies
Vreselijke week voor Mathys die er dol op was. Hij was niet opgewonden voordat hij daarheen ging en zijn eerste dag was een traktatie voor hem in zijn woorden. Hij liet me zijn ervaring ten volle beleven en hij wil de boerderij niet meer verlaten! Hij is getransformeerd! Heel erg bedankt voor hem! Ga zo door en tot snel voor een volgende cursus!
Maar wat een geweldig avontuur heb je mijn kleine Roos laten wonen op de boerderij tijdens deze stageweek! Gevarieerde en aangepaste activiteiten, eindeloze ontdekkingen, prachtige ontmoetingen met de vele dieren en niet te vergeten een topteam van animatoren, zorgzaam en attent! Met dank aan La Ferme du Champré!
Schitterende ochtend met een warm welkom. De kinderen waren in de wolken, ik ben er een ochtend geweest met mijn onthaalklas, het was geweldig. Het was mijn 3e bezoek en ik ben nog nooit teleurgesteld. Bedankt dames voor jullie professionaliteit en tegelijkertijd voor het vrij laten reizen van onze kleintjes op jullie boerderij. We zullen terug komen !
Heerlijke cursus. Mijn dochters brachten deze week graag door op de boerderij. Daar deden ze veel verschillende activiteiten. Het moeilijkste was het verlaten van de boerderij op vrijdag. Het is alleen weg, het zomerkamp is al geboekt. Bedankt dat je onze kinderen zo vriendelijk hebt ontvangen!
Een warm welkom vanaf de eerste minuten! Bedankt voor je vriendelijkheid en vriendelijkheid. Ik raad het zonder aarzeling aan! Tot de volgende voor een nieuw avontuur
Zeer leuke week doorgebracht op de boerderij. Gevarieerde activiteiten en vriendelijke gastheren. De kinderen zijn betoverd. Dankjewel
Een ongelooflijk welkom dus! Twee geweldige vrouwen die voor onze groep kinderen hebben gezorgd, heel verrijkend! Voor hen, en voor ons! Prachtig bezoek, ik beveel deze boerderij aan met je ogen dicht, met vreugde en een goed humeur
De boerderij van Champré, een klein stukje paradijs aan de ingang van het bos. Tussen verjaardagen, dieren ontdekken met het gezin, stages en schoolbezoeken, doen Nathalie en haar team er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw ervaring altijd magisch en aangenaam is. Tot slot wordt u altijd met een grote glimlach ontvangen, dus aarzel niet langer en kom het leven op de boerderij ontdekken!
Romane volgde een paar jaar later haar zus om ook haar verjaardag bij jou te vieren. En we zijn verheugd. Nogmaals bedankt voor je warme welkom, je opgewektheid en voor de animatie van de kinderen.
Fantastisch ! Zeer goed begeleid voor kinderen raad ik aan! Geweldige ontdekking van alle boerderijdieren en zeer vriendelijk en gastvrij team!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid