facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Ferme du Château

La Ferme du Château
Adres: Basseilles, n°1, 6970 Tenneville
Telefoonnummer: +32(0)84 456 400
Stad: Tenneville
Route: Basseilles, n°1
Postcode: 6970



op zoek naar gerelateerd: la ferme du chateau malvoisin, ferme du chateau estaimbourg, ferme du chateau anthenay, la ferme du chateau de fisenne, la ferme du chateau tresnay, la ferme du chateau tenneville, la ferme du chateau grupont, ferme du chateau champagne
Recensies
Authentieke locatie. Verschillende ruimtes met eigen mogelijkheden. Kunnen overnachtingen in nabijheid aanbieden.
Zeer mooie plek en geweldige sfeer met het voorgestelde geluidssysteem, Sonocturne!
Geweldige plek voor bruiloft. Mogelijkheid om buiten een ceremonie te houden. Probleem op het erf, vooral geen hakken, moeilijk lopen op de kasseien. Gebrek aan stoelen of banken buiten, niet iedereen danst.
Zeer mooie kleine ruimte om mooie evenementen te vieren, ondanks de kasseien die het onmogelijk maken om op hakken te lopen. De plaats is goed uitgerust en het personeel ter plaatse is erg gastvrij en behulpzaam. Er zijn ook prachtige groene ruimtes. Aan de andere kant is er een klein probleem met de gesloten boerderij waar we sliepen. De kamers hebben niet allemaal een badkamer, er was slechts 1 miniatuurshampoo en douchegel voor 4 personen, met slechts één badhanddoek en twee kleine handdoeken per kamer. Er is geen water of koffie of Kleenex of extra kussens. Geen grote spiegel en heel weinig licht in huis of in de kamers. Kortom, veel kleine details die gemakkelijk te corrigeren zijn om de ervaring van de gasten te verbeteren omdat de inrichting aangenaam en gezellig is.
Geweldige plek om bruiloft te vieren, "nadeel" is de zeer oude bestrating in de tuin, niet geschikt voor hakken! Maar verder is alles het bekijken waard en schilderachtig!
Prachtige plek voor evenementen zoals bruiloften, ect. De prijs zou van deze plek een vluchtige plek kunnen maken. Het zou jammer zijn.
Zeer mooie plek voor een bruiloft.. Twee negatieve punten: de stenen op de grond buiten, erg onaangenaam om op te lopen, je schoenen beschadigen, vermijd hoge hakken! Je moet staan, geen stoelen of banken, hoge tafels om je drankje neer te zetten... Met zo'n enorme ruimte zouden ze dit probleem moeten verhelpen, dan zou het perfect zijn!!!
Toplocatie. Heerlijke dag.
Mooie omgeving, erg warm. Enige minpunten, het is voor jullie dames, niet genoeg toiletten en vooral de geplaveide binnenplaats voor je naaldhakken; anders is het geweldig.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid