facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Ferme des Planeresses

La Ferme des Planeresses
Adres: Chem. de Chaumont 1, 4960 Malmedy, België
Telefoonnummer: 080 33 06 06
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Malmedy
Route: Chemin de Chaumont
Huisnummer: 1
Postcode: 4960


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Huisje is erg netjes en mooi. Echter brengt de eigenaar zeer onredelijke borg achteraf in rekening 50 EUR voor 1 uur 230v laden van een auto, vergelijkbaar met het verbruik van een oven of wasmachine...wees gewaarschuwd !!!
Mooi, compleet en schoon huis. Vooral de speelschuur is geweldig! Alles aanwezig, Pool, tafeltennis, tafelvoetbal, old scool spelcomputer, etc etc. Mooie omgeving en circuit Spa Francochamps.
Wij hebben dit weekend een meer dan prachtige ervaring gehad in de ferme des planeresse.nAlles maar dan ook ALLES was meer dan netjes en in ordenBedankt voor de welkom met heeeel veel paaseitjes en de schuimwijn vouvray die koud in de koelkast stond!nOndanks het verschrikkelijke weer hebben we er prachtig werkend beleeft.nDe speelruimte was een zeer grote verrassing. Ook het feit dat alles aanwezig was afwasmiddel wc papier föhns zorgden er voor dat we ons meer dan welkom voelden. Wij waren een paar zaken vergeten en die zijn ons heel professioneel nagestuurd.dus deze plaats is een super aanrader!!!de
Prachtig gelegen met uitzicht naarde vallei. Ideaal voor families met kinderen , grote tuin met terras en speeltuin. Grote pluspunt is dat het volledig omheind is . Alles is in de huizen voorzien. Zelfs handzeep en handdoekje in de toiletten .
Enige minpunt, om van het slaapgedeelte naar de gezamenlijk ruimte te gaan, moet je buiten lopen.nAl de rest is top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid