facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La ferme de bouchegnies

La ferme de bouchegnies

Info

Dans le Hainaut salles de fêtes et de mariages.Près de Tournai et de Lille , également de Mons et Valencienne .A 300M de la sortie de l'autoroute E42.



"Location salle de mariageBienvenue à la Ferme de BouchegniesLa ferme de Bouchegnies vous accueille dans le cadre enchanteur et d'époqued'une ferme d'abbaye datant du XVIIè siècle.La Ferme de Bouchegnies se situe à Wasmes-Audemez-Briffoeil dans le Hainaut en Belgique.A 12 km de Tournai et 10 km de Peruwelz, vous trouverez deux salles de mariage, de réception,pour toutes vos réunions de famille, séminaires, anniversaires et communions.La Ferme de Bouchegnies s’agrandi, située au 10, rue de Bouchegnies,la nouvelle salle s’appelle les Etables, pour plus d'informations:Nous restons dans le cadre d’époque de la Ferme d’abbaye datant du 17è siècle,mais sur une partie séparée de la propriété."
Adres: 12 rue de bouchegnies, 7604 Péruwelz
Telefoonnummer: 0479715304
Stad: Péruwelz
Route: 12 rue de bouchegnies
Postcode: 7604



op zoek naar gerelateerd: La ferme de Graux, La Ferme de Balingue
Recensies
Unieke locatie voor allerhande feesten
Aconchegante.
Zeer mooie kamer voor bruiloft of show, concert ..., met een bar bij de ingang, bedankt voor het welkom en vooral bedankt aan de eigenaar! We komen met plezier terug!
Een uitzonderlijke plek!! We waren gecharmeerd van deze prachtige plek en ook van de verschillende aangeboden diensten. Nogmaals bedankt aan Brigitte de eigenaar voor haar 5-sterren welkom!!!
Zeer mooie omgeving, gemakkelijk parkeren .. aan de andere kant zeer veeleisende eigenaar en helemaal niet vriendelijk ... prijs volgens het hoofd van de klanten
Deze plek is magnifiek, ideaal voor zoveel gelegenheden: doop bruiloft, verjaardagsfeest ... We hadden het genoegen om daar 4 jaar geleden te trouwen en we hadden de mooiste bruiloften. En Brigitte heeft er noodzakelijkerwijs aan bijgedragen. Ze is een heel mooi mens met 1001 kwaliteiten. Ze gaf ons zoveel kostbare dingen en vanaf de eerste dagen was ze zeer attent op onze behoeften, verlangens en wensen. Sinds onze bruiloft zijn we verschillende keren terug geweest. Het is altijd een groot genoegen om wat tijd in Bouchenies door te brengen en Brigitte weer te zien.
We waren een paar maanden geleden uitgenodigd voor een feest, prachtig, geweldig....leuke plek om aan te bevelen voor verschillende recepties......een geweldige eigenaar die naar mensen luistert.
Zeer aangename plek met een onberispelijke netheid. De eigenaar super aardig. Aanbevolen voor elke receptie of show
Uitzonderlijke plek en uitzonderlijke eigenaren! Ik raad ten zeerste aan. Dankzij hen hebben we een onvergetelijke tijd gehad. Al onze hartelijke dank en steun...
Dieudonne concert of niet, het blijft een plaats met een zeer betoverende charme, zeer goed onderhouden, warm welkom van de eigenaar en zonde houdt niet van de artiest, we hebben zijn shows niet bijgewoond
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid