facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Fée des Glaces

La Fée des Glaces
Adres: Rue de la Marlière 61 , Mouscron 7700, BE
Telefoonnummer: 056 33 48 10
Stad: Mouscron
Route: Rue de la Marlière 61
Postcode: 7700



op zoek naar gerelateerd: Glace Mouscron, Tea Room, Mouscron, Glacier Tournai, Glacier Lille, Crêperie Mouscron
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Le Passé Simple Le Passé Simple 936 meter We hebben goed gegeten, mijn kinderen hebben een hamburger uitgekozen die ze lekker...
Moka Moka Moka Moka 945 meter Mooie tearoom/bakkerij maar weinig keuze tijdens de week. Bediening nogal koeltjes. D...
Fleur de Sel by Alex Fleur de Sel by Alex 983 meter Prachtige winkel met heel veel lekkers, van chocolade tot thee, van verse wraps tot s...
Danel Danel 2 km Enorm lekkere taarten, heel veel keus en vriendelijk personeel.
Recensies
Veel wachten op ijsjes die niet veel smaak hebben, we moesten meer dan een half uur wachten op 2 ijsjes
Het is geweldig. Het is al jaren zo, dus het werkt. Mooie kaart waarop je kunt eten pannenkoeken, wafels, sandwiches, enzovoort... of kunt kiezen uit de tientallen en tientallen bestaande ijsjes. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest, het ijs is echt heel goed, het personeel is gastvrij en glimlacht. Heel mooi kader ook. Betaalbare prijzen maar ook variabel als je kiest voor kwaliteitsproducten.
Vriendelijke en lachende mensen en diensten! IJs is een genot voor de smaakpapillen tijdens de zomer. Voor de winter een goede warme huisgemaakte wafel of een appelpannenkoek. Plus hun snacks op zaterdagavond met telkens een ander en sappig gerecht. Een achterterras met een tuin voor de kinderen om te spelen! Top van de top
Ik ga er al sinds ik klein was, en ik heb altijd hetzelfde genoegen om een ​​van hun zoete lekkernijen te gaan eten! Ik heb niet veel tearooms gezien, maar deze is tot nu toe de beste. Een goed adres om zo snel mogelijk te ontdekken!
Na besteld en geconsumeerd te hebben, krijg je bij het afrekenen te horen dat de creditcardautomaat niet werkt! Met uiterst twijfelachtige vriendelijkheid wordt u verteld "maar het wordt weergegeven!". Er hangt inderdaad een kleine poster op de toonbank waar je ogen nooit op landen. Natuurlijk kondigt het personeel je nooit dingen aan. Speciale vermelding voor de manager van een ongelooflijke klasse in haar luipaardensemble die zo vriendelijk is als een gevangenisdeur. Dit soort houding is schadelijk voor een teken dat ik tot nu toe vriendelijk vond. Wat een verspilling !
Voor het eerst in 15 jaar zijn de pannenkoeken nog steeds zo lekker, maar een beetje teleurgesteld over de kwaliteit van het ijs. De prijs is echter aantrekkelijk.
Ik ga zoveel mogelijk met mijn kinderen en hun vader. Het is zo goed dat ik vrienden heb meegebracht en ze vonden het geweldig. Gewoon iets dat de baas zijn inrichting kon veranderen. Het zou goed zijn vooral in de woonkamers te doen in de tweede woonkamers.
Ik ga daar al sinds ik een kind was. Uitstekende pannenkoeken en ijs, rustige en goed bezochte plek. Zeer betaalbare prijzen!
Ik bezocht deze plek regelmatig met mijn moeder toen ik jonger was 20 jaar geleden en helaas, als ik deze week met mijn kinderen ga, heeft het er niets meer mee te maken. gekookte wafel, een onaantrekkelijke ijscoupe toen ik me een mooie ijscoupe herinnerde?
Aangename plek! IJS, wafelpannenkoeken... veel goedkoper dan in een restaurant in Frankrijk! Aan de andere kant is het er vaak druk met mensen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid