facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Dotta

La Dotta

Info

La Dotta staat voor verfijnde gerechten waar de liefde voor de Italiaanse keuken vanaf spat. Het charmant serveerteam ontvangt je met de glimlach!



"Ben je op zoek naar een echte Italiaanse belevenis? Genieten van lekkere gerechten waar de liefde voor de Italiaanse keuken en cultuur vanaf spat? Kom dan eten en drinken bij Osteria - Enoteca La Dotta te Groot-Bijgaarden. In ons moderne restaurant geniet je van heerlijk Italiaans eten. Is het goed weer? Dan kan je buiten zitten op ons terras met een mooi zicht op een glooiend groen landschap. Naast het smakelijke menu kan je bij ons ook kiezen uit een breed aanbod aan voortreffelijke wijnen."
Adres: Brusselstraat 349, 1702 Groot-Bijgaarden, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 0476689388
Stad: Groot-Bijgaarden
Route: Brusselstraat 349
Postcode: 1702



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Groot-Bijgaarden, Italiaan Groot-Bijgaarden, Brasserie Bijgaarden, The wine bar Groot-Bijgaarden, Greek Garden Restaurant Groot-Bijgaarden, La Dotta menu, De Bijgaarden Openingsuren, La Dotta Facebook
Recensies
Tot in de puntjes verzorgt, van antipasti tot dolce... Perfecte espresso. Proficiat aan de keuken en de gastvrije bediening.Eten: 5/5
Vandaag gaan eten en het was heel hoog boven onze verwachtingen. Suuuuuperlekker gegeten, van het voorgerecht tot het dessert. Alles was TOP in orde. Zeker een aanrader!! Wij komen terug, met plezier voor nog eens een culinaire overtreffing. Bedankt!!
Gezellig, met smaak ingericht, rustgevend en verfijnd Italiaans restaurant met in de zomer een groot, gezellig en overdekt terras. Heerlijke gerechten en mooi gepresenteerde borden. Uiterst vriendelijke en discrete bediening. Er is elke dag een lekkere en zeer betaalbare lunch alsook een uitgebreider menu. Hier streeft men duidelijk naar perfectie! Top! Sinds enkele maanden is hier ook een gezellig "overdekt" terras voorzien, waar je volledig Covid-19 vrij kan tafelen zie foto's Zeer goede prijs/kwaliteitsverhouding. Zoek je een restaurant in de buurt, ga er zeker eens langs!
Super lekker gegeten hier vandaag! Ik ben niet van deze omgeving, maar hier kom ik zeker eens terug. Zéér jammer dat we de fooi vergeten te geven zijn, want dit was zeker verdiend!
Zalig gegeten. Echt super lekker en echt Italiaans. De bediening is zeer vriendelijk. Het interieur is stijlvol. Echt een grote aanrader. Er is geen parking, maar meestal kan je wel vlot parkeren op straat.
Super ervaring met La Dotta. Ondertussen zijn we er al een paar keer gaan eten en hebben ook het kerstmenu besteld. Ze passen telkens hun menu aan om het voor mij vegetarisch te maken en dat vind ik fantastisch. Service is uitstekend en het is heerlijk! Zeker een aanrader!!!
Heel lekker gegeten! Super vriendelijk personeel aangepast eten voorzien voor vegetariërs
Bij het binnenkomen heb je al hoge verwachtingen. Mooi interieur en aangenaam zitten. Jammer genoeg worden deze niet ingelast. VEEL te duur voor de portie en kwaliteit die je krijgt. Lauw eten en droog, samen met fletse smaken. Dit gecombineerd met enorm lange wachttijden, maken dit een overroepen plek! Personeel komt ook wat opdringerig over met de vele vragen omtrent dingen bestellen. Absoluut geen aanrader! Ga liever 15min rijden tot in het centrum van Brussel waar je voor de helft van de prijs beter, sneller en vooral lekkerder gediend bent!
Zeer lekkere gerechten en een warm onthaal Als dessertje een authentieke siciliaanse cannoli...een echte aanrader!
Aangepast menu genomen, zeer lekker alsook de wijnen en supervriendelijke bediening. Een volgend bezoek zeker waard!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid