facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Dolce Vita

La Dolce Vita

Info

Openingsuren:
Op dinsdag, donderdag en vrijdag: van 12 tot 19 uur
Op woensdag, zaterdag en zondag: van 14 tot 20 uur
Gesloten op maandag.

Adres: Nieuwstraat 5 (Markt), 9340 Lede
Stad: Lede
Route: Nieuwstraat 5 (Markt)
Postcode: 9340


Recensies
Superlekkere huisgemaakte Italiaanse ijsjes met vele verschillende smaken. Ook zijn er elke week andere smaken wat voor een leuke verassing en variëteit zorgt. De bediening is zeer vriendelijk en correct. Ze serveren er ook echte Italiaanse koffie!
Leuke en lekkere plaats om een echte ijs te eten, vriendelijke mensen met hart van goud. Ik geef nu ook mijn steun en wensen jullie veel sterkte met het brand van jullie zaken deze nacht....
Zeer vriendelijke bediening!!Lekkere ijscoupes en pannenkoeken.Veel verschillende smaken van ijs en ruime keuze.Prijs-kwaliteit echt top!!Echt een aanrader voor wie houdt van lekkere desserts.
Het lekkerste roomijs van de streek. Meenemen of ter plaatse te consumeren, ook pannekoeken, koffie en andere dranken te verkrijgen.
Vriendelijke bediening,gezellig terrasje en heel lekker ijs voor een eerlijke prijs.Een aanrader in de streek!
Super heerlijke ijs gegeten een echte aanrader we komen zeker terug hoor Grtjes Mia en ouders uit buggenhout
Knus ingericht en superlekker zelfgemaakte roomijs. Toffe madam trouwens. Kan hier ook terecht voor een tas lekkere koffie.
Één adres voor ijscreme : La dolce vita in lede!! Gewoon super!! Ook de bediening is super.! Met het hart gemaakt en dat proef je!!
Zeer lekker ijs. Bollen zijn groot. We komen zeker terug.
Heel lekker ijs!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid