facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La difference

La difference

Geschiedenis

Restaurant près de la plage.
Nous mettons tout notre savoir pour "faire la différence".
Plats à la carte et menus à des prix très abordables.
Coin jeux pour vos enfants.
Jawel: La Différence is inderdaad… anders!

Adres: Koninklijke Baan 196, 8670 Koksijde-Bad, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: +32 58 625497
Stad: Koksijde-Bad
Route: Koninklijke Baan 196
Postcode: 8670


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:30
Woensdag: 12:00 - 14:30


op zoek naar gerelateerd: La Différence Kooigem, Restaurant Koksijde Bad, La Différence Bredene, Koksijde menu, Kerstmenu Koksijde, Valentijnsmenu Koksijde, Restaurant Koksijde Bad Koninklijke Baan, Mozart Koksijde
Recensies
Heel lekker prijs kwaliteit top. Personeel super vriendelijkEten: 5/5
Dit was mijn eerste bezoek en we hebben zeer lekker gegeten. De ober was super vriendelijk en behulpzaam. We werden snel bediend, misschien omdat we ook vroeg waren reservatie om 18u. De schotels waren goed geserveerd en met duidelijk verse producten. Zowel mijn tonijn als de zeetong van mijn tafelgenote waren correct gebakken. De tonijn is een echte aanrader! Hier komen we zeker terug.
Via Groupon dit restaurant ontdekt, en zeer tevreden van ons bezoek! Het menu was ietsje anders dan op de website van Groupon stond aangegeven, maar de gerechten die werden aangeboden waren eigenlijk lekkerder dan die online stonden, dus daar hoor je mij zeker niet over klagen! De bediening was heel vlot en vriendelijk, en de gerechten waren echt heel lekker, zeker meer dan hun geld waard! Er hing een aangename en gemoedelijke sfeer in het restaurant. De porties waren ook meer dan voldoende, ik heb niet alles opgekregen! Tip: probeer de aperitief maison, super-lekker!!
Lekker en vol gegeten voor een adequate prijs. Voor herhaling vatbaar
Lekkere kreeft, sympatheke bediening en toffe patron. Zonnig terrasje en vlakbij de Zeedijk. Een aanrader!Eten: 5/5
Lekker gegeten, scampi met ananassaus en bolletje vanille-ijs. Bijzondere combi maar heel lekker !! Vriendelijke bediening.
Mooi restaurant met vriendelijke bediening. Het groupon menu was zeker de moeite waard: voldoende keuze en smakelijke gerechtjes die ook niet te snel achter elkaar werden geserveerd aan tafel. Er werd voldoende tijd gegeven om ervan te genieten, en dat deden we! Zeker een aanrader!
Zeer lekkere kreeft, goede bediening en een super patron!Eten: 5/5
Een lekker gerecht gegeten met Flair bon one for 2. Gezellige, rustige, opgemak stellende, verzorgde bediening zowel gerechten als personeel, romantische sfeer, intiem. Kind vriendelijk. Droge humor door ober. Een echte verrassend dessert van de chef in thema Valentijn.
Super adres! Toffe equipe en lekkere keuken!Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid