facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La cueva

La cueva

Info

La cueva
Tapas bar - lunch - cocktailerie
Un cadre agréable, avec une terrasse d’été,
Situé près de la place de Nimy
Lunch et petite restauration midi



"Dans un cadre agréable, avec une belle terrasse en été, La Cueva vous accueille du lundi au dimanche sauf le mercredi et vous propose un large assortiment de tapas, pinchos, planches typiques et un bel éventail de cocktails.Situé près de la place de Nimy entrée de Mons, La Cueva est facile d'accès avec diverses possibilités de parking.Lunch et petite restauration le midi."
Adres: Rue des viaducs, 233, Nimy, Hainaut, Belgium
Telefoonnummer: +32 485 78 38 59
Stad: Nimy
Route: Rue des viaducs, 233


Openingstijden

Maandag: 11:00 - 23:45
Dinsdag: 11:00 - 23:45


op zoek naar gerelateerd: Restaurant espagnol Nimy, Olé Nimy
Recensies
Zeer mooie plek prachtige omgeving Hoe zit het met tapas paella en zelfgemaakte sangria een genot Kijk niet naar de negatieve meningen van sommige mensen, kom en oordeel zelf, u zult niet teleurgesteld worden
Uitstekend adres, zeer vriendelijke ontvangst. Vertrouw niet op de gevel en de ligging, zodra je de voordeur passeert, binnen of op het terras, hoor je de auto's niet meer. We namen het land- en zeebord voor 2 en het was zeer goed geserveerd en uitstekend. Houd er rekening mee dat de prijzen op de online menukaart niet meer up-to-date zijn. Voor het bord betaalden we 40 eur, een beetje duur, enige nadeel.
Ik hou van het concept van tapasbar: cocktail en snacken We zijn altijd goed geholpen. Er is genoeg om uit te kiezen, de plaats is gezellig en niet erg luidruchtig in ieder geval op weekdagen. Ik raad aan !
Supervriendelijke ontvangst. Uitstekende en royale keuken. Een aanrader als je van tapas en paella houdt. Multi-thema setting, chique bij de ingang met ontspannen achteraan en een zeer aangenaam terras.
Geweldige plek, heerlijke maaltijd. De eigenaar is zeer zorgzaam en doet alles ter plekke. Wij gaan zeker terug!
Geweldige ontvangst, geweldig menu, stevige en zeer verse gerechten. We zullen terug komen !
Charmante ontvangst door de eigenaar! Uitstekende zelfgemaakte sangria! Uitstekende desserts, vooral de zelfgemaakte taart! Een beetje gastronomisch genot! Lekker thuis koken! Let op de rekening want de vestiging heeft nog geen betaling op afstand en accepteert dus alleen contante betaling! Ik raad aan !
Ontspannen plekken, topsfeer, gedeelde keuken, ideaal voor zowel families als vrienden en toppersoneel. Ontspannen terras. Kortom top
Erg leuk klein restaurant met een onmiskenbaar Spaanse sfeer en inrichting. Het personeel is erg aardig en het eten is echt goed. De prijzen zijn redelijk en hoewel de porties misschien klein lijken voor de tapas en pincho's, kwamen we er tevreden uit! OPGELET: enkel contante betaling maar een verdeler is bereikbaar op het pleintje tegenover.
Huis en keuken erg leuk. Alles is zelfgemaakt. De koninklijke sangria is echt heerlijk en vers. Aarzel niet om dit restaurant te komen ontdekken.
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor La cueva.

Nimy tapasbar en -restaurant

openingstijden, locatie, vervoer. Rue des viaducs, 233 nimy spaans restaurant kaart stadsplattegrond, satellietweergave. La cueva adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met La cueva. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over La cueva delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid