facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cravache

La Cravache

Info

Gerechten waar smaak, authenticiteit en karakter centraal staan. In een rustige en sfeervolle setting biedt La Cravache je een culinair hoogstaande avond.

Geschiedenis

"Gastronomie met een grote G.
La Cravache is een stijlvol klasserestaurant!
Vlotte bediening, vriendelijk personeel, mooi uitgebalanceerde gerechten en superbe wijnen!"

Eén van onze reviews op TripAdvisor.
We zijn trots op wat we doen, we hebben respect voor onze producten en begroeten onze gasten met een warme glimlach.

Adres: Gentstraat 215, 8930 Rekkem, West-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 056/426787
Stad: Rekkem
Route: Gentstraat 215
Postcode: 8930



op zoek naar gerelateerd: La Cravache menu, La Cravache gault millau, La Cravache B&B, La Cravache Openingsuren, La Cravache tripadvisor, Restaurant Lauwe, Kerstmenu Menen, Vol Ver menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Inter Routier Rekkem Inter Routier Rekkem 3 km Goed ge eten maar vroeger wast beter
Recensies
Mooie zaak en vriendelijk personeel. Lekker gegeten en mooie/ verzorgde presentatie. Smaken zaten die dag wel niet 100%. Er ontbrak af en toe een sublieme touch. Geen alternatief voor mensen die geen alcohol drinken. Weinig inspiratie als er allergenen aan te pas komen een bord met alleen een groot stuk foie gras op was niet meteen het meest aangename .
Aangenaam zitten, prachtig terras. Lekker van eten, verzorgde presentatie en correcte bediening. Alleen is de kaart zéér beperkt, voor mij persoonlijk té beperkt. Met amper een 3/4 gerechten is er altijd een redelijke kans dat er niets tussenstaat waar je echt zin in hebt. Door beperkte kaart zijn alle menu's in feite ook hetzelfde, alleen krijg je bij het ene menu een gerecht extra, maar je kan dus niet een ander menu kiezen om andere gerechten te hebben. Voor mij persoonlijk wel problematisch als je een 'moeilijke eter' bent. Los daarvan niks op aan te merken.
Telkens was het eten prima...wij gaan er al jaren naartoe. Vriendelijk onthaal en kwalitatieve sommelier voor de wijn keuze krijgt U er gratis bij...wij gaan er terug naartoe eind september en waarschijnlijk zal ik 5 op 5 toekennen in plaats van vier op vijf...?
Het was top , eten en bediening ook de sfeerEten: 5/5
Buitengewoon lekker, zeer mooi kader en goede bediening.
Gezellig kader. Vriendelijke bediening. Mooie smaakvolle gerechten. De aperitiefhapjes zijn top. Uitstekende aangepaste wijnen.
Van begin tot eind subliem! Je wordt er hartelijk en vriendelijk onthaald, de gerechten zijn van een hoog niveau en worden door een prima wijnkeuze begeleid. Wij keren regelmatig terug!
Echte verwennerij met topgerechtjes!Eten: 5/5
Top restaurant! Zéér vriendelijke ontvangst! Top bediening! Ieder bord is een schilderijtje en top producten super lekker bereidt! Een pracht locatie een échte aanrader zowel het restaurant of terras is een pareltje om van je menu te genieten met topwijnen erbij! Is meer of 5 sterren waard!
Zeer sfeervol terras om het aperitief te nuttigen. Klassevol, gezellig interieur. Hapjes, voor-en hoofdgerecht alsook dessert prachtige presentatie en een explosie van heerlijke smaken. Top! Dit alles vergezeld van heerlijke wijnen en alles geserveerd met een topbediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid