facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Couscoussière

La Couscoussière
"Si vous désirez découvrir de nouvelles saveurs et changer de cuisine, cap sur La Couscoussière ! Vous aurez le privilège de vous évader le temps d’un repas en dégustant des plats typiques du Maghreb, tout en profitant d'un service impeccable. Découvrez une carte élaborée avec soin pour contenter toute la tablée et assouvir la curiosité culinaire de chacun. Les serveurs de La Couscoussière vous accueillent avec le sourire et sont là pour vous conseiller sur vos choix et répondre à toutes vos demandes."
Adres: Rue de Diekirch 50 , Arlon 6700, BE
Telefoonnummer: 063 38 36 44
Stad: Arlon
Route: Rue de Diekirch 50
Postcode: 6700


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Couscoussière La Couscoussière 28 meter We zijn onverwachts dit restaurant tegen gekomen en wilden wel eens Algerijns eten. N...
Sanctuaire Banneux Sanctuaire Banneux 95 km Fijne plek om even alles te overdenken en een kaarsje te branden. Wordt wel steeds &q...
Recensies
We zijn onverwachts dit restaurant tegen gekomen en wilden wel eens Algerijns eten. Nou het was een zeer smaakvolle maaltijd in een authentiek restaurant. De menukaart voldoende uitgebreid, ook vegetarisch, en verder veel vleesgerechten. De bediening was super en vlot, ondanks de drukte was er toch nog tijd voor een kort praatje. De prijs was zeer vriendelijk. Ik kan de "couscous aux legumes avec boules de menthe" aanbevelen.
We waren moe en wilden gewoon een niet te grote lekkere verse warme uitgebalanceerd gekruide maaltijd. En die kregen we. We mochten een maaltijd delen. Dat was fijn.
Het vlees was aangebrand oftewel niet gebakken, de mix gril was een 3 op 10
Ik kan deze plek niet aanbevelen. De service was buitengewoon slecht, waardoor er weinig verlangen was om terug te keren. Tijdens ons bezoek bestond onze groep uit drie volwassenen en één kind. We bestelden drankjes en vroegen of we verschillende maaltijden konden delen. De ober verzekerde ons dat het mogelijk was, maar dit bleek helemaal niet waar te zijn. Terwijl het kind al had gegeten, bestelden we een pannenkoek en ijs voor hem, en voor de volwassenen vroegen we om drie verschillende Algerijnse voorgerechten en een couscous met gemengd vlees. Hoewel ze ons verzekerden dat er voorgerechten zouden komen, weigerden ze ons een gedeelde couscous voor het hoofdgerecht te serveren, bewerend dat het niet gesplitst kon worden en zelfs een interactie hadden met iemand die de eigenaar leek te zijn, waarbij ze hun standpunt herhaalden. Ondanks onze pogingen om uit te leggen dat de combinatie van voorgerechten en hoofdgerecht voldoende zou zijn, werd ons geweigerd. Uiteindelijk werden we gedwongen om een ​​tweede hoofdgerecht te bestellen. Met name was een van de starters die ze meebrachten niet correct en ze weigerden deze te vervangen, omdat ze volhielden dat deze van hoge kwaliteit was. Bovendien, toen de hoofdgerechten arriveerden, ontbrak een van de gerechten aan begeleidende kanten zoals salade en friet. We zijn erin geslaagd om wat voorgerechten en een deel van het hoofdgerecht te eten. Kortom, één gemengde vleescouscous, samen met voorgerechten, is genoeg voor 3 volwassenen. Het is verstandig om hun beweringen niet te vertrouwen; het lijkt erop dat hun prioriteiten liggen in winst in plaats van de Algerijnse keuken met anderen te delen.
Zeer warm welkom, zeer goede service. De serveerster is zeer professioneel, attent en vriendelijk. Het eten is uitstekend en smakelijk, met royale porties. De instelling is desoriënterend. We voelen ons daar goed.
Het is geen couscous die ik heb gegeten. Mensen die zeggen dat het goed en goed is, hebben een twijfelachtige smaak. Kortom, 1 keer geen 2. Helemaal geen handelaar, zelfs geen muntthee of een digestief aangeboden ondanks een bijtelling van meer dan 100€. Vluchten.
Goede en royale porties, mooie set en locatie, maar de service is niet het niveau dat ik had verwacht, zou wat professioneler kunnen zijn. Je kunt niet zeggen wie een ober is en wie niet, een man met een gebruikt T-shirt bediende ons.
Altijd leuk om daar te zitten. We zijn natuurlijk verre van bistrinomie of gastro maar een goed zaadje couscous, een goed sapje en goede groenten wat wil je nog meer? Misschien een kwaliteitskip en geen batterijkip? Gehaktballetjes met munt en merguez erop. Tot snel
Voorgerecht feta-olijven € 6 voor 4 stuks feta en 3 olijven uh hoe zeg je eerlijk gezegd teleurgesteld. Royal couscous en mix grill voor 25€ daar mag het in verhouding tot de hoeveelheid. Mixed grill gerecht voor €25 met een aardappel erbij en een beetje salade, de noot is zout voor de hoeveelheid. Kortom, we zijn niet tevreden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid