facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Couscoussière

"Si vous désirez découvrir de nouvelles saveurs et changer de cuisine, cap sur La Couscoussière ! Vous aurez le privilège de vous évader le temps d’un repas en dégustant des plats typiques du Maghreb, tout en profitant d'un service impeccable. Découvrez une carte élaborée avec soin pour contenter toute la tablée et assouvir la curiosité culinaire de chacun. Les serveurs de La Couscoussière vous accueillent avec le sourire et sont là pour vous conseiller sur vos choix et répondre à toutes vos demandes."
Adres: Rue De Diekirch, 6700 Aarlen
Telefoonnummer: +3263226077
Stad: Arlon
Route: Rue De Diekirch
Postcode: 6700



op zoek naar gerelateerd: La Couscoussière, La Louviere Menu, Restaurant halal Arlon, Restaurant Arlon
Recensies
We zijn onverwachts dit restaurant tegen gekomen en wilden wel eens Algerijns eten. Nou het was een zeer smaakvolle maaltijd in een authentiek restaurant. De menukaart voldoende uitgebreid, ook vegetarisch, en verder veel vleesgerechten. De bediening was super en vlot, ondanks de drukte was er toch nog tijd voor een kort praatje. De prijs was zeer vriendelijk. Ik kan de "couscous aux legumes avec boules de menthe" aanbevelen.
We waren moe en wilden gewoon een niet te grote lekkere verse warme uitgebalanceerd gekruide maaltijd. En die kregen we. We mochten een maaltijd delen. Dat was fijn.
Het vlees was aangebrand oftewel niet gebakken, de mix gril was een 3 op 10
Het is geen couscous die ik heb gegeten. Mensen die zeggen dat het goed en goed is, hebben een twijfelachtige smaak. Kortom, 1 keer geen 2. Helemaal geen handelaar, zelfs geen muntthee of een digestief aangeboden ondanks een bijtelling van meer dan 100€. Vluchten.
Zeer warm welkom, zeer goede service. De serveerster is zeer professioneel, attent en vriendelijk. Het eten is uitstekend en smakelijk, met royale porties. De instelling is desoriënterend. We voelen ons daar goed.
Zeer goede couscous en overvloedig! Zeer vriendelijk personeel! Klein trucje: parkeer op de Didier-parkeerplaats en vraag het gratis ticket in het restaurant! Dus uiteindelijk gemakkelijk en toegankelijk parkeren!
Altijd leuk om daar te zitten. We zijn verre van bistrinomie of gastro natuurlijk maar een goed couscouszaadje, een goed sapje en goede groenten wat wil je nog meer? Misschien een kwaliteitskip en geen batterijkip? Gehaktballetjes met munt en merguez erop. Tot snel
Veel te veel wachten. Slecht georganiseerd personeel. Echt niet lachen. Service niet de beste. Het laat echt te wensen over. Vroeger was het beter. Reinheid om op te frissen zou geen overbodige luxe zijn.Eten: 2/5
Goede en royale porties, mooie set en locatie, maar de service is niet het niveau dat ik had verwacht, zou wat professioneler kunnen zijn. Je kunt niet zeggen wie een ober is en wie niet, een man met een gebruikt T-shirt bediende ons.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid