facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Comédia

La Comédia
Adres: Steenweg 21 , Mazenzele 1745, BE
Telefoonnummer: 052 35 25 56
Stad: Mazenzele
Route: Steenweg 21
Postcode: 1745



op zoek naar gerelateerd: la comedia menu, la comedia te koop, la comedia mazenzele, singel 9, la comedia kaart
Recensies
alle sauzen zijn met room gemaakt , dat zelfs de smaak van de scampi weg is. 1 uur wachten op voorgerecht daarna 1 uur wachten op de hoofdschotel en krijg ik een ander gerecht dan dat ik besteld had , de pasta was niet al dente en lauw . Mijn echtgenote kreeg geen pasta , al was deze besteld . Het koppel naast ons moest telkens opstaan om de mensen naar het toilet te laten gaan , hun tafel stond voor de deur . Zij hebben 1uur en 25 minuten gewacht op twee pizza calzone . Een groep van vier personen hadden na 2 uur wachten hun eten nog niet . De twee dames die daar werkte, eentje kon enkel Frans , de ander enkel Engels . De baas liep maar rond en kon zijn handen niet thuis houden , naar het personeel en vrouwelijke klanten toe. Ik raad dan ook aan dat Italiaanse families de test doen , men zal zien dat ik gelijk heb . de Italiaanse keuken wordt hier oneer aangedaan , een schande.
Zeer kleine maar rustiek ingerichte pizzeria waar je, na meestal wat wachten, beloond wordt met een zeer lekkere pizza of pasta. De Chef gebruikt veel verse producten wat de smaak ten goede komt!
Na een moeilijke periode kan het restaurant weer spreken van excellente kwaliteit betreft het eten en de service!
Te veel lawaai en de kwaliteit van het eten kan veel beter. De service is ook niet super. Betalen met de kaart lukte niet?!
Bediening was niet vlot en professioneel en mijn pizza smaakte een beetje verbrand...
Heel lekker! Leuke tips! Goede wijntjes van diverse streken beschikbaar.
Lekker... al zou ik het leuk vinden als de baas wat minder naar mijn vriendin zou kijken.
Klein maar echt gezellig op zijn Italiaans patroon aan de oven ,altijd ambians .
Geweldig! Zeer lekkere keuken.
Heel gezellig , heel lekker ,,!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid