facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Colombe maison d'hôtes

La Colombe maison d'hôtes

Info

Maison d'hôtes récente située au calme vous proposant des chambres à thèmes avec une jolie vue sur une colline bien dégagée et verdoyante.

Adres: Rue du Clozin 40, 4970 Francorchamps, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 32476674671
Stad: Francorchamps
Route: Rue du Clozin 40
Postcode: 4970


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Au Chat'rme des Blanches Pierres Au Chat'rme des Blanches Pierres 803 meter Heel mooie plaats om te verblijven. Heel mooie kamers. Heel vriendelijke mensen.Kamer...
Recensies
De gastvrijheid, de fantastische kamers en het prima verzorgde ontbijt zijn boven verwachting goed. Elk raam waar je door naarbuiten kijkt is een schilderij met een prachtig stil natuurlandschap. Nieuw, schoon en zeker sfeervol. Prima gemeenschappelijke ruimte met eigen koelkast met drankjes. Volop goede restaurants in de buurt, reserveren is aan te raden. 10 auto minuutjes van het circuit Spa-Francorchamps. Vlakbij het gezellige Spa. Kamers: De themakamers zijn tot in detail verzorgd. De sfeer en beleving is meer dan prettig.
Familieweekend in huisje nr 1. Heel goed ontvangen geweest, prima service gekregen. Mooie, propere en hedendaagse kamers/badkamers. Leuk om gebruik te kunnen maken van de keuken met alle voorzieningen. Zelf de koelkast was gevuld met drank. Lekker ontbijt. Mooi gelegen en prachtig uitzicht en in ons geval was het een prachtig sneeuwlandschap. Heel leuk weekend gehad. Dank u wel aan de gastheren.
Prachtig B&B met heerlijk ontbijt, en hele mooie kamers. En een hele aardige eigenaresse.Kamers: 5/5
Super B&B, ruime badkamer, fatsoenlijke bedden. Goed communicatie vooraf en ontvangst zeer vriendelijk. Alles is zeer schoon en goed onderhouden. Wij komen zeker nog eens terug na een dagje circuit Spa-francorchamps
Hele mooie B&B, super gastvrij met hele vriendelijke eigenaren die direct een restaurant reservering voor ons regelden! Kamer was versierd voor de jarige en het ontbijt de volgende ochtend was heerlijk! Badkamer en slaapkamers modern ingericht en alles tip top in orde. Dikke aanrader en zeker voor herhaling vatbaar! De familiekamer plus twee tweepersoonskamer zijn ook te combineren tot een 1 groot appartement, met woonkeuken en zitkamer.
Mooi, nieuw, proper, mooie gezamenlijke keuken, lekker verzorgd ontbijt, vriendelijke gastvrouw,. Ruime slaapkamer met goed uitgeruste badkamer en apart toilet. Aanrader!!!
Fantastische bed and breakfast. Super nette kamers, heel vriendelijke host, mooi uitzicht en goed verzorgd ontbijt. Kortom subliem
Zeer goed gelegen, prachtig en zeer proper appartement met gemeenschappelijke keuken en eetkamer met de twee andere kamers. Heel vriendelijke en behulpzame uitbaters. Prachtige streek om te wandelen en vlakbij het parcours van Francorchamps.
Een goed bed, mooi uitzicht en héérlijk ontbijt. Wat wil een mens nog meer? Wij verbleven hier met ons gezin en iedereen vond het top! Héél vriendelijke uitbaters ook. Aanrader!
Zeer nette b&b, ruime kamers, proper en tot in de puntjes verzorgd. Zeer vriendelijke en behulpzame uitbater! Absolute aanrader!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid