facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La chine Eupen

La chine Eupen
Adres: Rue Neuve, 4700 Eupen
Telefoonnummer: 087557919
Stad: Eupen
Route: Rue Neuve
Postcode: 4700


Openingstijden

Maandag: 12:00 - 14:00
Woensdag: 12:00 - 14:00


op zoek naar gerelateerd: Restaurant chinois Eupen rue Neuve
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Hong Fu Hong Fu 2 km Super lekker zeer vriendelijk personeel. Alleen de dessertjes waren wat minderEten: ...
Recensies
De gerechten van de kleine kaart waren goed. De inrichting kan een opknapbeurt gebruiken, maar het belangrijkste is om goed te eten.
Vandaag voor het eerst besteld en opgehaald. Ik vond de sfeer niet erg aantrekkelijk, maar dat maakt me niet uit sinds ik het eten heb opgehaald. 1. Alles precies ontvangen zoals ik had besteld. 2. Zowel mijn eten als dat van mijn vrouw elk voorgerecht en hoofdgerecht waren ERG lekker! 3. De prijs-kwaliteitverhouding is meer dan correct. 4. Het was er in overvloed. We zitten allebei meer dan vol. 5. Service vriendelijk en behulpzaam zowel bij het bestellen als bij het afhalen. Allereerst 5 sterren - graag weer.
Erg lekker daar. ik zou graag willen gaanEten: 5/5
Echt goed Chinees eten met goede gerechten! Zeker de omweg waard. Een mooie kaart met gevarieerde menu's! Een familierestaurant, aarzel niet!
Ik heb 4 weken geleden 2 wokgerechten besteld om daar mee te nemen. Er zijn 2 punten van kritiek: de bediening is zeer vriendelijk, maar spreekt enkel Frans helaas is dat een "no-go" in Eupen anno 2022, ik kan immers geen restaurant openen in Verviers en spreek enkel Duits!, en toen was het eten gewoon flauw. Beide gerechten werden geserveerd in de gebruikelijke bruine saus ik neem aan sojasaus, bouillon, zetmeel en smaakten precies hetzelfde en flauw. Helaas kan ik dit restaurant daarom niet aanbevelen.
Ik bezocht daar een paar maanden geleden. Oneetbare soep en smakeloos eten. Toen ik durfde te klagen, werd ik alleen maar ingewreven, zo smaakt het gewoon. De ober sprak uitsluitend Frans. Geen woord Engels of Duits. En dat in de Duitstalige gemeenschap Ik kende het restaurant al 20 jaar geleden. En het meubilair ziet er hetzelfde uit. Versleten en vervallen. Ik ben zelf restaurateur en heb in gerenommeerde keukens gewerkt en kan iedereen maar één ding aanraden: ga ergens anders heen!
Als langdurige klanten zowel ter plaatse als reguliere bestellingen om af te halen hebben we helaas een onaangename ervaring gehad: 1. Onvriendelijke ontvangst omdat we één persoon minder waren dan gepland, wat toch over het hoofd kan worden gezien we waren de enige klanten in het begin 2. Een oneetbare soep bij het voorgerecht, wat op zich geen slechte zaak is, maar dit werd niet verontschuldigd en ook geen alternatief aangeboden. 3. Een wachttijd van 1,5 uur voor het hoofdgerecht en dat met 3 kleine kinderen, terwijl andere gasten er 3/4 uur na ons waren en hun eten al kregen. Toen dit aan een van de medewerkers werd gericht, was het enige antwoord dat "het kwam door een van de hoofdgerechten die we hadden besteld". Ook toen waren we nog begripvol. Maar gezichten trekken in het bijzijn van andere klanten terwijl je je omdraait, is onaanvaardbaar en verre van een goede klantenservice. Met slechts 3 bezette tafels moet men aannemen dat de overweldiging niet al te groot is! Met verloren eetlust betaalden we de rekening en vroegen om het eten in te pakken, waarop we alleen een "we begrijpen uw probleem niet" als antwoord kregen. Na de derde uitleg in gebroken Frans alleen "we verstaan ​​geen Duits, jullie moeten Frans spreken" en tot slot "het inpakken van het eten duurt nog 20 minuten". Een onbeschaamdheid! Uiteindelijk verlieten we het restaurant zonder de betaalde !! maaltijd. Vervelend maar vooral teleurstellend, zo gaan goede klanten verloren.
De beste Chinees van Oost-België. We zijn opgewonden. Zonder de gebruikelijke Chinese toevoegingen, altijd vers en huisgemaakt. Altijd een plezier. We bestellen regelmatig eten om mee naar huis te nemen.
1. Spreek geen Duits of Engels 2. Geen opties voor vegetariërs. Alleen op verzoek werd een optie van een "groenteschotel" aangeboden. Het resultaat was eigenlijk gewoon slordig bij elkaar gegooid, lauwwarme groenten. De rijst zag er oud en uitgedroogd uit. Over het algemeen lijkt het vervalsen van de gerechten erg onzorgvuldig, dat ben ik gewend in Chinese restaurants. 3. De sfeer laat veel te wensen over. Wanddecoraties hangen overal scheef, zijn stoffig en over het algemeen zeer armoedig. De tafels zijn ook niet gedecoreerd, alleen een tafelkleed eroverheen. Geen kruiden, geen bloemendecoraties of kaarsen. 4. De service, hoewel aardig en beleefd, geeft er weinig om. Over het algemeen een zeer teleurstellend bezoek.
Ja, het personeel is erg onbeleefd, ze proberen je rekening op te drijven.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid