facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Chevrière

Adres: rue de Louveigné 27, 4920 Sougné-Remouchamps, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 0474 03 91 05
Stad: Sougné-Remouchamps
Route: rue de Louveigné 27
Postcode: 4920



op zoek naar gerelateerd: La Chevrière Remouchamps, Restaurant Remouchamps
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
La Chevrière La Chevrière 0 meter Klein zaakje, wat verder weg van de grotten 2 min wandelen maar zó de moeite waard! K...
Recensies
Heerlijke eten en uitermate vriendelijke bediening die zijn best doet om menukaart in het Nederlands uit te leggen. Een zekere aanrader en elke euro waard!
Wij hebben hier gegeten als avondeten, porties zijn groot genoeg hiervoor. Echt een aanrader, heerlijke combinaties van streekproducten!Eten: 5/5
Klein zaakje, wat verder weg van de grotten 2 min wandelen maar zó de moeite waard! Klein terrasje, aan de overkant van de straat nog een gedeelte. Ontzettend lekkere en grote tosti's! Vriendelijke bediening en de gerechten zijn gemaakt van streekprodukten van lokale handelaars. Eerlijk en heerlijk gegeten!
Gezellig en eerlijke producten. Wij namen een assiette met kazen en vlees, was heerlijk. Alles uit de streek en dat proef je. Echt een tip voor als je onderweg bent en even lekker wilt eten.
We hebben hier ongelooflijk lekker gelunched! We hebben drie verschillende soorten "toasts giants" besteld en ze waren alledrie klaargemaakt met superlekkere ingrediënten en een goede portie! Hier komen we zeker terug :
Lekker eten, vriendelijke mensen en goede muziek Eten: 5/5
Echt heerlijk gegeten! Menu is in het Frans maar de medewerkers deden ontzettend hun best om met ons in gebrekkig Frans / Engels en Nederlands te communiceren. Aanrader :
We hebben hier heerlijk gegeten, de service was super vriendelijk, echt een aanrader!
Heerlijk geluncht en zeer vriendelijk personeel, zeker een aanrader!Eten: 5/5
Zeer vriendelijke bediening in een kleinschalig restaurant met heerlijke tapas.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid