facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Centrale des Peintures

La Centrale des Peintures

Geschiedenis

Decoration d'intérieur : peinture, revêtements muraux et sol, outillages, stores, tissus



"Figure de proue de la couleur et de l'embellissement des bâtiments en région liégeoise"
Adres: Rue Laguesse 19, 4460 Grâce-Berleur, Liege, Belgium
Stad: Grâce-Berleur
Route: Rue Laguesse 19
Postcode: 4460


Openingstijden

Maandag: 07:30 - 12:30


op zoek naar gerelateerd: la centrale peinture grâce-hollogne horaire, Centrale des Peintures Rue Dossin Liège, La Centrale PEINTURE Flémalle, Central de peinture
Recensies
Perfeito, atendimento 10!
Goed advies over specifieke sfeerproducten, maar dit ambachtelijke/privé prijsbeleid is pijnlijk. In de praktijk kunt u allemaal aanspraak maken op een minimale korting van 25% of zelfs 40% zoals voor de profs. Waarom zou een professional minder betalen? Meer arbeid aan de duif in rekening brengen; klantvergeving, en dus nog meer marge. Kortom, omwille van de transparantie iedereen tegen dezelfde prijs en de pro leert online een inschatting te maken van de werkelijke waarde voor zijn personeel. Hoe dan ook, hier is hoe ik het doe!
Zeer professioneel, vriendelijk en efficiënt. Wat meer . Top in de regio Luik
Zeer goede service, goed advies voor amateurs, neemt de tijd om ons goed advies te geven. Ruime keuze voor alles wat met schilderen te maken heeft. Ook parket, rolgordijn, diverse accessoires..
Het is niet de eerste keer dat ik er ben en zoals altijd heb je recht op een zeer warm welkom, zeer goed advies. Het personeel staat tot uw beschikking en gaat op zoek naar het beste product dat aan uw verwachtingen voldoet. De vriendelijkheid is er, de goede service en de keuze ook. 4* omdat de prijzen vrij hoog zijn.
Goed geïnformeerd, goede prijs. Dankzij de adviseur heb ik zojuist geld bespaard. Helemaal niet gedwongen om te kopen. Dankjewel
Dit etablissement is altijd zeer goed gevuld met apparatuur en voorraden. Schilderijen, behang, zonwering De service is hier onberispelijk.
Goed advies en vriendelijk personeel snelle service tegen een redelijke prijs
Zeer professionele winkel met een enorm assortiment!
Zeer goed advies en ruime keuze aan kwaliteitsproducten. En voor de prijs zou je kunnen vrezen dat het duurder zou zijn, maar het tegendeel is waar, veel producten zijn goedkoper dan bij GSB. Bovendien is er minder neiging om producten met grote afzettingen te hebben omdat de voorraad slecht moet gaan. Zonder aarzeling aanbevelen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid