facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cave

La Cave

Geschiedenis

Gezellig restaurant in historisch hartje Gent. Uniek kader waar u kan dineren in Gent's mooiste historische kelders. Aperitieven aan de bar met gezellige zithoek aan de open haard, ruime keuze in onze menukaart. Kom langs voor zowel een daglunch, vegetarische gerechten, Gentse specialiteiten (waterzooi,...) heerlijke vleesgerechten, of probeer onze specialiteit 'Moquecas', een typisch visgerecht uit Noordoost-Brazilië. De kelders bieden een ideale ruimte voor familie- en bedrijfsfeesten!



"Fans van de klassieke Vlaamse en Franse keuken kunnen terecht in ons gezellig kader. Geniet van onze authentieke Middeleeuwse kelder enkel groepen of reservaties of ons klassieke bovenzaal met zicht over het Emile Braunplein.Ons team staat paraat om uw maaltijd keurig en verzorgd te serveren.Neemt u zeker een kijk op onze website om op de hoogte te blijven van onze seizoenssuggesties, die onze chef keurig op basis van marktaanbod opstelt."
Adres: Emile Braunplein 15 , Gent 9000, BE
Telefoonnummer: 09 225 75 97
Stad: Gent
Route: Emile Braunplein 15
Postcode: 9000


Openingstijden

Maandag: 11:30-15:00
Maandag: 18:00-00:00
Dinsdag: 11:30-15:00
Dinsdag: 18:00-00:00
Woensdag: 11:30-15:00
Donderdag: 11:30-15:00
Donderdag: 18:00-00:00


op zoek naar gerelateerd: la cave restaurant, la cave durbuy, la cave gent, la cave bussum gesloten, la cave vertaling, la cave gent menu, la cave nederlands, la cave bussum iens
Recensies
Het was een vrij dubieuze avond, de plek waar wij een tafel aangewezen kregen was op een andere plek dan wij op internet hadden gezien. Vrij prijzige toko, edoch vond ik het eten wel goed. Naderhand keken wij op de bon en zijn er 2 gerechten afgerekend die niemand had besteld. De kosten van deze beide gerechten kwamen neer op zo'n 20 euro. Ik zeg altijd niet elke fout kost 20 euro maar deze fout wel.
Vriendelijke bediening, heerlijk eten en gezellig om te zitten!Eten: 5/5
Eten was zeer lekker,zeer vriendelijke mensen.Authentieke Gentse middeleeuwse kelder.Ik heb hier de Lente menu genomen en vondt het zeer lekker en sinds dien kom ik hier elke week.Eten: 5/5
Lekker gegeten. Wel heel druk en de tafels staan te dicht op elkaar.Eten: 4/5
Vriendelijk personeel, correcte bediening. De Gentse Waterzooi was op zich lekker. De kip vonden wij jammer genoeg veel te droog. Het waren blokjes, kwamen niet van de dij.
Zeer gastvriendelijke bediening, heel lekker eten! Rolstoeltoegankelijkheid: Er is zowel op de begane grond een restaurant gedeelte als in de benedenverdieping de cave.
Barman rekent te veel af en liegt er ook over na aanspreken! Niet aan te raden
Altijd een gezellige sfeer, goede service en lekker etenEten: 5/5
Menu van de chef was heel lekker. Vriendelijke bediening.
Heel lekker ! Heel vriendelijke bediening ! En niet te duur ! Echt aanbevolen !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid