facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cave du Fromager

La Cave du Fromager

Info

Fromagerie à Aywaille - Artisan affineur
Le respect des traditions

Adres: Rue Dierin Patar, 4920 Aywaille
Telefoonnummer: 043844457
Stad: Aywaille
Route: Rue Dierin Patar
Postcode: 4920


Recensies
En echte aanrader voor wie van gerijpte kaas houd,aan en eerlijke prijs.
Een uitstekende kaasmakerij gerund door een sterk duo. Er is een kwaliteitskeuze en ze zijn nooit gierig met advies over het kiezen van de juiste kaas. Ik ben nog nooit teleurgesteld geweest. Het stokbrood is ook heerlijk!
Veel meer dan kwaliteitsproducten: knowhow, lekkere kazen,... profiteer van het advies en de kennis van een gepassioneerd persoon... gegarandeerd waar voor uw geld. Een onmisbaar adres voor kaasliefhebbers!
Prachtige ontdekking, een kleine typische kaasmakerij, zeer mooie toonbank goed gevuld met kwaliteitskazen. Wij feesten. Zeer vriendelijk personeel. Ik raad ten zeerste aan
Winkel met geweldige producten! Sommigen rechtstreeks van hun kleine boerderij. Gevarieerde keuze, kwalitatief advies. We proberen u niet meer te verkopen dan nodig is of de verdiensten te prijzen van een product dat er niet is. De baas is erg vriendelijk en eerlijk. Bovendien is hij gepassioneerd en bekwaam, wat niets bederft. Ik raad het daarom ten zeerste aan! Enige probleem... durf ik te zeggen... Je bent zelden alleen en soms moet je geduld hebben voordat je aan de beurt bent. Maar jammie alvast. Goed vervolg en bedankt voor je werk!
Schitterend assortiment heerlijke kazen en streekproducten
Een enorme keuze en een zeer aangenaam en bekwaam personeel.
Uitstekende plek! Kaasliefhebbers aarzel niet! Hier keuze uit drie pastakazen. Talegio-parmezaanse kaas-pecorino een traktatie!!!
Welke keuzes. Het regent tips. Echt om te ontdekken. Ik zal teruggaan.
Uitstekende selectie en weergave van kazen. Zeer goed advies van liefhebbers. De referentie in de regio!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid