facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Cave De Clotaire

La Cave De Clotaire

Info

Bar à vins- bières & planches

Produits d exceptions à déguster dans une ambiance chaleureuse .
Chez nous on Fait tchin-tchin et pas bling -bling ��

Adres: Sint-martensstraat,51, 9600 Renaix, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 32499259518
Stad: Renaix
Route: Sint-martensstraat,51
Postcode: 9600


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
De Vrijheid De Vrijheid 49 meter Onlangs heel lekkere chicon gratin gegeten
Recensies
Gezellige sfeer. Vriendelijke bediening. Juist spijtig dat er geen kaart is.
Heel onvriendelijk, op 7 april kwamen we terug van een namiddagje karten in Kortrijk. Hadden al 2 maal proberen bellen om te reserveren maar werd niet opgenomen. We waren met 5 personen, dit was rond 18u45. Toen we de auto in een privégarage hadden gezet , namen we onze handtassen en 2 plastic zakjes mee met onze kartingmutsen en vuilnis uit de auto flesjes water, mcdonalds om dit onderweg in een vuilbak te gooien maar de vuilbakken waren overvol. We besloten om toch langs la Cave te passeren. Het was heel kalm lees : 2 personen en de eigenaar zat op het terras. Ik liep het terras op om te vragen of we iets konden eten en werd vrijwel meteen afgesnakt omdat mijn vriend die zakjes vast had. Heb direct duidelijk gemaakt dat alles leeg was en dat we hadden proberen bellen om te reserveren om te eten ... kreeg toen het korte antwoord dat hij geen eten meer had voor die avond ... eigenaar deed niet eens moeite om vriendelijk of Nederlands te praten. Heel jammer. Zijn toen naar de Vrijheid gaan eten waar ze wél vriendelijk waren en het dik in orde was ! Spijtig om te zeggen, maar we gaan niet meer terug naar La Cave !
Super adresje! De eigenaar Anthony is iemand die zijn wereld kent. Lekkere wijntjes en rijkelijk verzorgde charcuterie/kaasplankje. Het pand zelf heeft ook iets speciaal waardoor je lekker kan genieten van al dit lekkers. TOP!!
Super lekker en toffe bediening.
Heel gezellige plaats om biertje of wijntje te nuttigen met lekkere kazen en charcuterie.
Super gezellig. Lekkere wijn en super sympatieke gastheer
Geestige kerel met goede wijn, maar luide muziek
Heel gezellig, en lekkere wijnen!
Lekker maar veel glaslawaai
Het gezelligste zaakje van Ronse!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid