facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La casa Nostra

La casa Nostra
Adres: 6 rue du halage, 4920 Sougné-Remouchamps, Liege, Belgium
Telefoonnummer: 04 384 69 45
Stad: Sougné-Remouchamps
Route: 6 rue du halage
Postcode: 4920



op zoek naar gerelateerd: Casa Nostra Menu, La Casa Nostra La Panne, Casa Nostra, Seraing, Casa Nostra Menu Ecaussinnes, Restaurant Remouchamps, Restaurant La Casa Nostra, Restaurant Aywaille, La Chevrière
Recensies
Ik heb al veel pizza gegeten over het hele land, deze zet ik toch zeker in de top 10. Heerlijk. Het zijn wel zware pizza's, ze zijn enorm goed belegd, lekker natuurlijk, je kan ook met gemak wat minder bestellen en toch genoeg gegeten hebben. Top!
Nog nooit zoveel eten gezien! Paella is super Overschot krijg je mee naar huis want zelfs de grootste eters kregen het niet op Top! Aanrader! Best reserveren
Een gezellig restaurant met een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. We bestelden de specialisteit van de dag: tagliatina fruits de mer. Vooraf een amuse van het huis en tot slot ook nog een grappa van het huis. Vriendelijke bediening, als we in de buurt zijn komen we zeker terug.
Aanrader! Héérlijk gegeten. Leuk buitenzitje met uitzicht op de rivier. Pizza's rijkelijk belegd. Pizza du chef nóg rijkelijker. Veel eten van super kwaliteit voor een mooie prijs.
Erg lekker en groot en veel Vriendelijke bediening ookEten: 5/5
Fantastisch restaurant in de Ardennen. Niet heel erg sfeervol ingericht maar de gerechten doen dat echt vergeten. Zeer smaakvol!
Zeer goede bediening. Vlot en heel vriendelijk. Een aanrader! Grote pizza’s , lekkere pasta’s wat wil je nog meer?
Heerlijk gegeten! Goede service, aardige bediening! Top locatie, echte aanrader!Eten: 5/5
Niet een heel positieve ervaring, ik was in eerste instantie verbaasd dat er kaasknabbels en Chinese borrelnootjes op tafel stonden. De pasta bolognese was helaas alles behalve vers, evenals de artisjokken die op mijn pizza lagen moest er erg lang op kauwen en kon enkele stukken gewoonweg niet doorbijten. Ik ontdekte ook een stuk aluminiumfolie in mijn pizza, maar het personeel leek niet verbaasd. Mij werd zeer kortaf gevraagd of ik een andere pizza wilde, maar dat was het dan ook. Afgezien van het water 8 euro voor een fles van 1 liter was het niet duur, maar de kwaliteit van het eten en de bediening was zeer laag. In die zin zeker geen aanrader.
Gewoon perfect en mega lekker! Kwaliteitsvol restaurant.Eten: 5/5
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid