facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor La Casa del Habano

La Casa del Habano
"La Casa del Habano Brussels is the temple for Cuban Cigars in the Brussels area. Taste the flavors, enjoy our smoking lounge and discover our range of whiskies, rums, cognacs,...."
Adres: Rue Faider 1c Faiderstraat 1c , Saint-Gilles 1060, BE
Telefoonnummer: 02 534 29 00
Stad: Saint-Gilles
Route: Rue Faider 1c
Huisnummer: Faiderstraat 1c
Postcode: 1060


Openingstijden

Maandag: 10:00-18:30
Dinsdag: 10:00-18:30
Woensdag: 10:00-18:30
Donderdag: 10:00-23:00
Vrijdag: 10:00-19:30
Zaterdag: 12:00-18:30
Zondag: 14:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: la casa del habano almere, casa del habano den haag, la casa del habano maastricht, la casa del habano gent, la casa del habano amsterdam, casa del habano knokke, la casa del habano antwerpen, la casa del habano membership
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
MG Supermarché MG Supermarché 583 meter
Tabac Presse Tabac Presse 1 km Leuke souvenirs gekocht.
Librairie Ania Librairie Ania 1 km Grote selectie boeken, voor elk wat wils. Fantastische mensen die op deze plek werken...
Recensies
Goede sigarenwinkel voor de liefhebbers, die graag ter plaatste een sigaar uitkiezen en hiervan genieten. Niet de bedoeling om grote hoeveelheden aan te kopen, daarvoor ga je best naar hun andere vestiging.
Beetje afgelegen locatie. Zonder google zouden wij de winkel niet gevonden hebben. De man die ons hielp leek ook niet echt geïnteresseerd. We stonden weer erg snel buiten.
Zeer onvriendelijke man. Niet behulpzaam
"Hallo" en "tot ziens" zijn basiszinnen aan de telefoon. De klant lijkt bovendien moeite te doen voor een simpele vraag. Ik zal nooit naar een plek gaan waar je de klant lijkt te negeren.
Leuke plek om van je sigaren te genieten. helaas accepteerden ze contant geld op het moment dat ik er was. Sigaar is goed onderhouden en onderhouden.
Wil je ervaren wat een schampere, onsympathieke verkoper is, die je laat beseffen dat je hem lastigvalt? U bent op de juiste plek!
Waarschijnlijk mijn eerste en laatste recensie hier op Google Maps. De ervaring was zo goed. Alles was perfect vanaf het moment dat ik de winkel binnenstapte tot ik wegging. Ook de lounge ziet er perfect uit. De humidor is perfect onderhouden en herbergt een goede voorraad. En als klap op de vuurpijl was de sigarenexpert erg vriendelijk en informatief. 10/10 en zou daar een sigaar roken als ik in Brussel ben.
Heel erg goede plek als je een sigaar wilt proeven vergezeld van een nectar van de goden. En ze zijn heel goed advies.
Warm welkom, mogelijkheid om in de lounge te zitten en je sigaar te proeven terwijl je gezellig kletst met andere sigarenliefhebbers. De sigarenkelder is zeer goed bevoorraad en deze plek is goed gevuld. Een aanrader voor elke Havana-liefhebber. U vindt er ook kwaliteitsdranken en accessoires.
Niets dan positieve dingen te zeggen over deze locatie in La Casa del Habano. Het personeel 1 meneer begroette me snel en hielp me in de humidor - bleef voor een drankje en rook in de lounge en had een prettige ervaring. Prijzen waren zeer redelijk in vergelijking met andere LCdH-locaties die ik heb bezocht. Welverdiende 5 sterren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid